Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cicho-sza

gdzie usunąć bliznę na twarzy pourazową

Polecane posty

Gość cicho-sza

Bardzo proszę pomóżcie. Miałem rozciętą wargę - 1,5 cm. Stosowałem cepan, contractubex, no-scar. Miałem raz robiony zabieg jakimś laserem - kilka,może 5impulsów kosztowało mnie 250zł a efekty żadne. Byłem również u chirurga plastyka, który powiedział mi że od nowa rozetnie i zszyje bliznę za 1000zł. Nie zgodziłem sie bo nie chcę miec od nowa rozcinane. Proszę pomóżcie mi. Co ja mam zrobić? :( Wyczuwam w środku taki jakby gumowy kamień, mam kreskę w miejscu szycia no i kącik ust mam bardziej obwisły. Ślinię się przez to podczas mówienia. Nie moge normalnie żyć:( Najlepiej jakbym to usunął w Poznaniu albo Wrocławiu ale jak i u kogo. Bogaty tez nie jestem. Najpierw muszę uskładać kasę.

Gość cicho-sza
ludzie nikt nie ma blizn????????? niech mi ktoś pomoże

Gość cicho-sza
załamać się można:(

Gość jak już próbowałeś wszystkiego
to ciężko Ci coś doradzić... skoro maści nie pomagają, laser też nie, u chirurga nie chcesz mieć zabiegu, to już chyba nic innego nie zostaje :o a co do lasera to żeby były jakieś efekty trzeba zrobić pare zabiegów. Pozdrawiam

Jeśli naprawdę chcesz pozbyć się tej blizny, to musisz zdecydować się na operację. Nie jest to skomplikowany zabieg, a naprawdę może rozwiązać wszystkie Twoje problemy. Jeśli zależy Cina dobrym lekarzu, to poszukaj tutaj http://www.certyfikowani.org/lekarze/szukaj.html Na tej stronie znajdziesz spis certyfikowanych lekarzy, może jakiś przyjmuje w Twojej okolicy! Wybierając takiego lekarza masz pewność, że zabieg zostanie wykonany prawidłowo,a jego efekty będą dla Ciebie satysfakcjonujące.

Gość cicho-sza
szukam dobrego dermatologa estetyka ktory wykonuje zabiegi laserem