Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Milenka_

Pytanie...

Polecane posty

Czy mężczyźni na prawdę wolą "motylki" ? Czy bułeczki na prawde kojarzą się z małymi dziewczynkami? Jeśli tak to czy jest szansa że jeszcze coś "urośnie"(jestem jeszcze dość młoda, w grudniu skończę 18)? Bo ja mam właśnie bułeczkę i to taką że prawie nie mam warg mniejszych... Żeby było cokolwiek widać musiałabym rozchylić palcami... Mam straszne kompleksy z tego powodu... Proszę o sensowne odpowiedzi.

Naprawdę pisze się łącznie. Ja znam osobiście trzech, którzy wolą bułeczki. Reszty nie pytałam. 😴

Gość pochwa to pochwa
ale masz problemy! weź się za naukę!

Gość __%$^&@#
milenka zrob zdjecie wargom w stanie normalnym i rozsunietym to ci powiemy czy jest sie czego obawiac

A w sumie- co to za roznica jakie wola faceci??!! Kazdy jest inny- na kafe moze napisac ci 98 facetow ze woli "bułeczki" a ty trafisz- na faceta, ktory lubi mieso miedzy udami.

Gość taki jeden samcowaty
Bułeczka i małe piersi takie sportowe. Max b.

normalny facet lubi gdy kobieta ma na czym siedzieć i czym oddychać. Tylko lamusy lubią chude laski. Sama wadżajna ma mniejsze znaczenie. Nie daj sobie wmówić że masz być chuda. Chude dziewuchy - wypad. Tyłek ma być konkret. Takoż cycki.

Olivia w sumie masz racje, ale nasłuchałam sie tyle że bułeczki są be i tak dalej, że tylko pedofilom sie takie podobają... I nabawiłam sie przez to kompleksów. A zdjęc nie wstawie.

biodra gruszkowate - kobieta bez bioder nie ma żadnych szans w starciu z kobietą z biodrami

A wolałabyś sinawe wielkie wary, ktore by wystawały poza wargi"wieksze" ;) nie wydaje mi sie.

Olivia, aż tak to nie, ale żeby choć troszkę ... Bo wygląda jak brzoskwinia, praktycznie zero warg mniejszych tylko większe.

Mayfair, dzieki za mile slowa, moze masz racje w koncu mowia ze kazda potwora znajdzie swego amatora. Może komuś kiedyś sie spodoba ale mnie chyba nigdy :(

Gość ytytr
tobie nie musi sie podobac , ale i tak wiekszosc facetów woli bułki bo sa estetyczne

Gość ytytr
nie ma zadnego zwisającego mięsa .

Gość stara baba jak sztaba
ja pierdziele...jakie dziewczyny mają problemy w tym wieku?! dobrze, że kiedyś nie było netu :D

Gość te Milenka
A masz już runo na cipie? Czy jeszcze łysa kompletnie, taka jakie proboszcz lubi?

Gość tatarnica
bułki górą