Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izzzulkaaa

Poprosiłam faceta o 1000zł odmówił

Polecane posty

Gość Izzzulkaaa

Ostatniego czasu straciłam pracę, poprosiłam więc swojego faceta aby pożyczył mi 1000zł... (stać go) odpowiedział mi ,że nie jestem jego żoną aby mi dawał pieniądze... Przecież jesteśmy razem już długo.. Czy miał rację? w końcu to tylko pieniądze.. ?

Gość w końcu to tylko prowo
:classic_cool: ps. następnym razem mysl bo laska bez kasy, pracy i zdesperowana a siedzi na kafe i ma czas na durne tematy. no weźźźź

Gość fx2fx
Wyjdz za niego. Dostaniesz swoje 1000 zł :D

Gość Izzzulkaaa
żadne prowo ;/ pracowałam cały czas przez 3 lata... niestety musiałam zrezygnować... każdemu się zdarzy...

Gość stare porzekadło
Jak tak się zachował teraz, gdy byłaś w potrzebie, to będzie jeszcze gorzej po ślubie. Też ciebie tak załatwi. Szukaj innego. A tego egoistę i nieczułego drania zostaw.

Gość po trzech latach pracy to
powinnaś mieć odłożoną jakąś sumę na przeżycie trudnego okresu, przynajmniej na początek. No cóż - skoro facet nie chce pożyczyć, to nic nie poradzimy, ale myślę, że masz szansę na pożyczkę z Twojego banku, skoro miałaś przez 3 lata regularne wpłaty (nie wiem czy korzystałaś z debetu itd., ale dla banku 1000 zł to prawie żadna pożyczka i większość banków takie daje - wczytaj się w umowę z bankiem).

Gość Izzzulkaaa
Ok, dzięki za radę :)

Gość nie wyobrazam sobie
zeby moj facet tak sie zachowal. jestesmy razem od 3 lat, ja nie pracuje od 4 miesiecy, mieszkam z nim i nie musze prosic go o pieniadze, mam karte do jego konta, robie zakupy, kupuje rzeczy sobie. gdyby bylo na odwrot i to ja bym pracowala a moj facet nie, tez mialby dostep do mojego konta.