Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matisati!!!!!!!!!!!

co mam robić ? tkwic czy uciekać ?

Polecane posty

Gość matisati!!!!!!!!!!!

jestem w związku prawie osiem miesięcy z młodszym o 4 lata chłopakiem, on 17 ja 21 . wszystko jest ładnie pięknie, poświeca mi tylko weekendy ze względu na naukę, ale ja to rozumiem i nie mam nic przeciwko. potrafimy sie dogadać, wiadomo czasami pokłocić ostrzej tez, w lózku tez jest spoko , dba o mnie. nasi rodzice się przyjaźnią , jezdza razem na wakacje, gdzies na wycieczki , odwiedzaja się itp.... wydaje sie wszystko na dobrej drodze ale... jak idzie do mnie to nie mówi ze do mnie jako do dziewczyny tylko do mojego mlodszego brata;/, malo tego on nawet nie powiedzial nic swoim rodzicom ze jestesmy razem, ja tez nie, ale tylko ze wzgledu na niego zeby moi rodzice nie wygadali sie jego. dziwnie mi tak udawac przy nich ze to kolega tylko. nie wiem co robic , kocham go ale wydaje mi sie to dziecinne...

Gość matisati!!!!!!!!!!!
odpowie ktos?

Gość matisati!!!!!!!!!!!
tez mi sie wydawalo , ale jak poznalam go z tej strony jako kochana to naprawde moj byly 22 letni byl gorszym dzieciuchem od niego!

Gość matisati!!!!!!!!!!!
nikt sie juz nie wypowie?

Widać,że to jeszcze dzieciak.Faceci dojrzewają później.Po co Ci ktoś taki? Wstydzi się powiedzieć komukolwiek,że jesteście razem ale do pierdolenia z Toba to pierwszy :O

Gość ojojojojoj
Ty sie dobrze czujesz? Do wyrka wlazisz takiemu dziecku? A jak bedziesz w ciazy ,to kto Ci bedzie placil alimenty? Jego rodzice? Wez sie dziewczyno stuknij w glowe!!!!!!!!!!!!!!