Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KDWT

"Polska jest sprzedana"

Polecane posty

Gość KDWT

Co rozumiecie po tych słowach? Ja rozumiem to tak że rząd sprzedaje państwowe zakłady za grosze w dodatku zagranicznym inwestorom. Moim zdaniem lepiej wszystko lepiej sprzedać np jakąś kopalnie za symboliczną złotówkę i przestać do niej dopłacać niż ładować pieniądze podatników. Każda państwowa firma powinna być sprzedana z licytacji temu kto da najwyższą cenę oczywiście z jakimś procentem dla pracowników. A czy to będzie Niemiec, Polak, czy Chińczyk to mnie to już nie obchodzi. Ważne aby płacił podatki i tworzył miejsca pracy.

Gość Adalena
Ówczesny rząd ma właśnie takie podejście, dlatego uczcie się niemieckiego, granice otwarte :p

Gość genia)))))))))))))
Ważne żeby płacił od najniższej krajowej wzwyż,i to powinno byc zapisane w umowie tzn. Kupujesz państwową firmę ale kupujesz z tyloma i tyloma pracownikami za tyle i tyle miesięcznie odprowadzasz od tego podatek nie niższy niż polak za podobną firmę Ale ktoby stawiał takie warunki jak nie ludzie sie liczą tylko interesy miliardowe interesy. Ludzie muszą mieć tyle żeby mieć niewiele do powiedzenia ot cała prawda na temat wielkiej polityki. I ktoś kto z polityki robi cos więcej jest poprostu śmieszny)))))))))))

Gość genia)))))))))))))
Adalena uczmy sie ruskiego he he))) Polska znika z mapy świata kwestia czasu-I wojna II wojna zawieszenie broni ....wojna inaczej... Jakby nie było musimy sie obudzic z ręka w nocniku-i tutaj chodzi o ostatniego który nie będzie sie niczego spodziewał. Trzeba było uciekać bardzo dawno temu,kiedy jeszcze aguu gu gaa gu ale matka sentyment miała a ojciec ślubował jej na dobre złe w biedzie i chorobie a potem przeszło na mnie cholera jasna.

Gość polak potrafi
taa. i po "zakłady pracy" z nietykalnymi pracownikami z pewnością ustawią się długie kolejki inwestorów. zgadzam się że rząd jest od rządzenia a nie od prowadzenia działalności gospodarczej. opierdolić wszystko na allegro i do roboty tzn do rządzenia.

Polski już dawno nie ma. Została zgładzona wiele lat temu. Podczas II wojny poginęli ostatni prawdziwi patrioci, a jeśli nawet teraz jakiś się znajdzie nie jest w stanie odpędzić tego stada hien zgromadzonego wokół padliny i przekrzykującego się wzajemnie

Gość genia)))))))))))))
polak potrafi ale o co tobie chodzi? Co to za inwestycja jak sie za pół darmo coś rozdaje komuś za kim stoi ktoś z kim można porobić fajne interesy za pieniądze podatników wzamian za te małe geściki??? POrozdawać porozdawać i awansować tak się robi karierę polityczną! Nie kupuje tego!

Gość genia)))))))))))))
Revolta Nie ma siły wyłączyć tvnu)))he he Ja tam oglądam ale na mnie nic nie dziala Reklama-na mnie nie dziala Agitować hipnotyzować mogą mnie bezkonca-nie dziala.