Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owiuleńka

Dlaczego faceci są tacy okropni???

Polecane posty

Gość owiuleńka

Nie podoba mi się zachowanie mężczyzn, maja swoje kobiety to je zdradzaja, albo utrzymują kontak tylko do jednego- sex! Oczywiście nie mierzę wszystkich jedną miarką bo być może jest garstka porządnych facetów...ale to też poddaje wątpliwości...dlaczego maja taka paskudną nature?

Gość ja takiej nie
mam ale jestem malo atrakcyjny:O

mamy mózg i fiutka ale krwi tylko tyle aby zasilić jedno z nich. więc szukaj takiego który ma dużo krwi ;)

Gość marcoo
to wszystko przez emancypacje kobiet. teraz każdy robi co chce, wolność, partnerstwo,masa oczekiwań itd. po co mam się starać skoro pełno jest kobiet które same chcą? wiekszośc jest przewrażliwona na punkcie swojej wolności itp. robie to co one-korzystam z wolności.

Gość aaaaaobsesssja
nie interesują mnie faceci nawet chocby byli dobrzy i kochajacy kocham jendego a on ...nie iwem czym mysli napewno nie fiutem ale serce też nie ma

Gość owiuleńka
czy chodzi ci dużo krwi w mózgu? to mało takich na ziemi...a nawet chyba takich już nie ma w dzisiejszych czasach. Jak słyszę tych młodzików że sex bez zobowiązań i z każda która chętna to krew mnie zalewaa, z tego wynika że nie macie ani mózgu ani móżdżku bo każdej go możecie dać..okropne

Gość owiuleńka
a gdzie poczucie godności, swojej wartości? przecież to chyba powinno być cenne?