Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowazona

Tablety

Polecane posty

Gość komputerowazona

Czy jest tu ktos kto zna sie na tabletach? Szukam czegos w kwocie ok 1500zl. Czym sie kierowac przy wyborze?

asus - eee transformer.... można dokupić klawiaturę i używać jak notebooka - fajna rzecz - polecam :) :P ❤️

NIE NIE NIE na pewno nic z APPPLE...na tym góównie nawet się nie da USB podłączyć żeby sobie mp3 skopiować i posłuchać :O :O :O o niczym innym nie wspomnę :O jedyne co możesz sobie zrobić to ściągnąć z itunes za 3 dolary od muzyczki :O ps. myślę, że po tej wpadce z nowym ajfonem - który jest 5x gorszy od nowych samsungów - lans wiązany z firmą apple szybko się skończy ps. malutka - bez obrazy 🖐️

Gość komputerowazona
A co powiecie o packard bell liberty tab lub motorola xoom?Jakos te dwa najbardziej przypadly mi do gustu.

po jednym laptopie HP ---> nigdy więcej! :) a motorola -bo ja wiem - słaba firma bo została kupiona ostatnio - ciężko stwierdzić - jak C isię podoba - pewnie wizualnie to kupuj ;)

Gość komputerowazona
Nie,nie wizualnie.Porownywalam do innych i widze ze oprogramowanie ma dobre,pamiec 32G, dwie kamerki.

oprogramowanie dobre??? tzn co? android? na pewnoe android lepszy niż IoS od Apple'a, ale tak to chyba każdy ma 2 kamerki ;) chodzi głównie o rozmiary i o wagę - myślę - i o szybkość procesora - no i czas na baterii.. porównaj te wielkości i wybierz to co się Tobie podoba - mnie się ten asus podoba - mam go w ręku - i naprawdę SOLIDNA dobrze wykonana rzecz... :)

Gość komputerowazona
Tak,wiekszosc ma dwie kamerki ale czasem bardzo slabe a tu jedna 5 a druga 2 megapixeli.A orientujecie sie czy ktorys z tych tabletow ma wejscie na karte sim?I jeszcze jedno pytanie,czy na tabletach dziala skype?

Gość komputerowazona
Packard Bell dziala na nVidia Tegra 250 Dual core ARM9 Processor a Motorola Xoom na NVIDIA Tegra 2 Dual Core Processor.Czy wie ktos ktory procesor jest lepszy?