Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anglistyczka

zaczynam naukę kto sie dołączy

Polecane posty

Gość anglistyczka

czesc :) kto wcale nie zna języka angielskiego. zapraszam może bedziemy się wspierac.koniec narzekania .udowdnijmy,ze polka za granicą może też się nauczyc i to po 40tce.

Za granicą??? To żaden wyczyn. Za granicą to wręcz trzeba się mocno wysilić, żeby się NIE nauczyć ;) Powodzenia - OCZYWIŚCIE, że dasz radę, a 40 lat to w sam raz :)

Gość anglistyczka
dziekuję za otuchę :) dla mnie to wyczyn :)

Gość dsifsf
A ja chce sie zaczac uczyc hiszpanskiego (angielski juz znam), ale nie mam weny. Chyba zapisze sie na kurs od stycznia.

Gość anglistyczka
jezyki obce sa mi zupelnie obce.

Gość nastercjaaa
witam, ale fajny temat, a juz myslalam, ze jestem sama. Ja mieszkam i pracuje w Anglii, a jezyka nie znam, ale mimo, ze pracuje 12h dziennie, w czasie 20 min przerwy w pracy ucze sie gramatyki slowek, a jak przychodze do domu, wlaczam programy tv w necie i tlumacze slowo po slowie, pozniej sie tego ucze na pamiec, poki co jestem tu 2 miesiace, a efektow nie widac, dalej jak nie rozumialam nic tak nie rozumiem i tym jestem zalamana najbardziej, chcialabym dostac lepsza prace, ale wiem, ze na taka nie zasluguje mimo studiów, bo nie znam jezyka :(

Gość Saroyeva
zdesperowana chyba bys chciala studiowa, przestan takie baje pisac, przejrzalam cie na innych tematach :P

Gość maximma
jesli masz prace i przebywasz duzo z ludzmi to pol roku i mowisz poprawnie ,kiedy przyjechalam do holandii bylam zalamana , niektorych slow to nawet wypowiedziec nie moglam ,ale po pol roku mowilam juz jak nakrecona :-)