Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllllllllllllll

Kobieta policjant

Polecane posty

Gość llllllllllllllllll

Co o tym sądzicie?

Gość warszawki policjanttt....
z mojego doświadczenia większosc policjantek nie nadaje sie do tej pracy sa niezdyscyplinowane, rozkapryszone, nie znaja języków cobcych itd

Gość TakaJedna11111
A mężczyźni tacy sie nie trafiają? Nie jest to porównywalne?

Miejsce kobiet nie jest w Policji

Gość TakaJedna11111
Więc dlaczego tak wiele ich tam jest?? A dlaczego coraz mniej chętnych mężczyzn na to stanowisko?

Gość ImaBabe
w angli wiele kobiet zostaje policjantkami ... praca jak kazda inna i wkoncu jest rownouprawnienie .. To tak jakby facet nie mogl pracowac jako fryzjer lub florysta

sam nie rozumiem dlaczego Policja jest osłabiana przez przyjmowanie kobiet a facetów chetnych do służby w Policji tez nie brakuje nie wyobrażam sobie np iść na interwencję z kobietą

Gość TakaJedna11111
Kobieta mężczyźnie siłą nigdy nie dorówna - to fakt... ale może być świetnym analitykiem, śledczym...więc dlaczego nie dawać szansy? Policja to nie tylko "pranie się" i interwencje. Też uważam, że w takich akcjach mężczyźni spiszą się znacznie lepiej niż kobiety

tych śledczych i analityków w policji jest niewiele większosc to krawęznicy na patrolu nie wszystkie kobiety da sie upchac za biurkiem

Gość TakaJedna11111
Znam także paru mężczyzn policjantów, którzy nie wiem jakim cudem się tam znaleźli i jak przeszli choćby testy psychologiczne... z syndromem johnego rambo i przerośniętym ego gdy tylko zakładają mundur. Taka osobowość jako policjant to jeszcze gorsza sprawa niż kobieta na patrolu...

Gość TakaJedna11111
Znam także paru mężczyzn policjantów, którzy nie wiem jakim cudem się tam znaleźli i jak przeszli choćby testy psychologiczne... z syndromem johnego rambo i przerośniętym ego gdy tylko zakładają mundur. Taka osobowość jako policjant to jeszcze gorsza sprawa niż kobieta na patrolu...

Gość lacrimosa.
"Kobieta mężczyźnie siłą nigdy nie dorówna - to fakt" a to ciekawe... znam wiele kobiet które są równie silne jak faceci, pozatym ze złodziejem nie będziesz się siłować na rękę, każdy przekodzi test sprawnościowy przed pójściem na służbę, więc nie idą tam jakieś słabiutkie dziewczynki. Kobiety też długo utrzymują formę, a jak panowie z brzuszyskiem, owszem jak by przycisnął brzuchem to może być niebezpieczny ;)

Gość TakaJedna11111
Test się przechodzi (coś o tym wiem, bo lada dzień się na takowy wybieram, a obecnie się przygotowuję ;) ), ale to tylko ćwiczenia, fikołki i skoki, które nijak nie mają się do konfrontacji z rozwścieczonym "bandziorem" ;P ale chociaż uważam, że mężczyźni są silniejsi, to pobieram także kobiety w policji, w końcu nie tylko o siłę chodzi, w końcu sama planuje się tam dostać ;)

Gość lacrimosa.
Powodzenia, ja słyszałam, że jest ciężko, ale to niezbyt szczupła znajoma mówiła więc może na jej standardy ciężko ;)

Gość TakaJedna11111
Póki co jestem dobrej myśli, chociaż "orłem" nie jestem. Na treningach jest wiele lepszych, ale w średniej się mieszczę ;) Będzie co ma być - jak to moja koleżanka mawia.