Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziemiaczek....

Schudnąć jedząć dużo ? o.O

Polecane posty

Gość ziemiaczek....

Byłam zła na siebie, że przerwałam dietę dobry miesiąc temu. Ale że mam stresujący czas to stwierdziłam że po prostu będę gruba zawsze i tyle. Koniec. A jestem bardzo gruba bo prawie 90kg. Od paru dni jem ziemniaki (8 sztuk na dwa posiłki) ze śmietaną, wypijam litr coli, wieczorem herbatę, w ciągu dnia coś słodkiego. I kurczę nakładam kurtkę i... się dopina dzisiaj, miałam ją na sobie tydzień temu... nie dopinała się całe lato. Wchodzę na wagę a tu 5 kilo mniej o.O Nie łapię, zupełnie nie łapię i nie wiem co się dzieje. Nie mam pojęcia. Przez 4 miesiące jadłam zdrowo, 1000kcal dziennie, 1,5 litra wody, żadnych słodkości. Schudłam 8 kg, ale już mialam dość tego, bo jadłam 4 zimne posiłki w ciągu dnia (musiałam na zapas wieczorem gotować) i wydawałam strasznie dużo na jedzenie. A teraz się opychałam ten tydzień i jest mniej. Nie zaryzykuję stiwerdzenia, że pieczone 40 minut ziemniaki w folii są odchudzające ale co się dzieje? Ważę 83kg, ważyłam 89/90kg w zeszłym tygodniu na badaniu u lekarza.

Gość ziemiaczek....
a, tryb jedzenia ziemniakowy jest dlatego, że uwielbiam ziemniaki a ich nie jadłam od 4 miesięcy. No i tanie.

Gość heeeehhhhe
"jadłam zdrowo, 1000kcal dziennie," To jest oksymoron, to się wzajemnie wyklucza. 1000 kcal dziennie nijak nie będzie zdrową dietą.

Gość ziemiaczek....
oj, no to jadłam to, co mi polecił lekarz dietetyk