Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asicaasica7677

mole spożywcze!! help!!

Polecane posty

Gość asicaasica7677

czy miał ktoś z was to gówno kiedyś w domu?? jestem w trakcie sprzątania i wyrzucam wszystko co mam w szafie tylko zastanawiam sie czy na mąkę to też wlazło by?? wyrzuciłam ziemniaczana a ta druga calutka nowa jakby nieruszona.. ale pewnie są tam ich jajca prawda?? muszę wszystko wywalić??

Gość taka sobieeee
jeśli chcesz się pozbyć to tak wszystko no może prócz cukru bo tam to ich nie ma :))

Gość sqqqqqqqqqqqqq
płytka global i wymyj wszystko w kuchni,żarcie powywalaj resztę zamnij w pojemniczkach szklanych.

Gość asicaasica7677
no juz właśnie przeczytałam że mąkę tez atakują he he zaraz się porzygam przez nie. nie wiem czym mam potem szafkę umyć

Gość asicaasica7677
cukier też wyrzuciłam.. z lodówki tez mam wywalić ?? wyrzucić trzeba tylko to z tej zaatakowanej szafki czy całe jedzie z całe kuchni ??

Gość asicaasica7677
kurde piszą że sól tez.. ja jebie.. co ja mam teraz jeść?? kupie sól i co?? nie mam szklanych pudeł na każde przyprawy i inne duperele..co ja mam zrobić ? sól też mam wytwalic?? ja cie.. myślałam, że do słonego nie polezą

Gość asicaasica7677
ale one przegryzają plastik.. jeśli teraz pójdę po mąkę i sól bo to najpotrzebniejsze w domu to gdzie mam to trzymać?? nie mam szklanych pojemników..