Roza_ 0 Napisano Listopad 3, 2011 Hej :D poczytuje Was trochę, ale my planujemy ciąże pod koniec roku, mamy z mężem córkę już 5-letnią. Co prawda to ja bardziej myślę o drugim dziecku niż mój mąż i trochę jest mi smutno :(ale staram się go zrozumieć. Dobrze ze to nasze wspólne postanowienie i mam nadzieję ze zdania nie zmieni. A lata lecą bo ja w maju będę kończyć 30 lat. Trzymam za Was kciuki:) Truskawka to sytuację masz koszmarną:( obyś miała dużo sił aby to przetrwać. Talia_D i jak z testem, ja uważam ze za wcześnie zrobiony, mi wyszedł dopiero 5 dni po spodziewanym okresie. Ja teraz mam wstrętną @ mam nadzieję ze nie dołączysz. Panterka w centki trzymam kciuki:) oby wszystko było po Waszej myśli. Legaca jakich użyłaś argumentów ze mąż się zgodził :P Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 3, 2011 Roza_ witaj ano lata leca ja w marcu koncze 30 lat zegar biologiczny tyka a to dopiero walka o 1 ciaze jak narazie bezskuteczna zobaczymy co to bedzie wy macie szanse ja juz wiem ze tej szansy niema u bez inseminacji sie nie objedzie Talia wiem co czujesz dwa razy tak mialam ze @ mi sie przesunela i tez nie wierzylam ze to jest ciaza noi potem @ sie pojawiala no ale u ciebie moze byc calkiem inaczej rozumiem cie doskonale 3 lata to istny koszmar nadzieja nadzieja a sil coraz to mniej a jak tam twój pojdzie w koncu na to badani nasienia? asik_one ja musze powtózyc wymaz a mój m nasienie i czeka mnie jeszcze test PTC kolejny Katrina07 no co do wyluzowania to moze wielu z was i pomoze np tobie 5 miesac to dopiero poczatki staran wiec napewno ci sie uda glowa do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 3, 2011 Roza mam nadzieje,że masz racje i że test byl zrobiony zq wczesnie.Dziś powinnam dostac @,jak narazie cisza i modle sie o to aby sie zatrzymała na 9 miesięcy,chociaż wątpię bo brzuch zaczyna bardziej boleć jak na @..raz boli raz nie..aa mam straszny smak w buzi,jakby krew czy cos,niczym nie mogę tego zlikwidować ble :( Panterka mój okres moze spozniac dzien dwa,różnie to bywa choć nie jest to regułą.razem jakos przejdziemy przez ten koszmar i bedziemy sie głaskać niedlugo po brzuszkach :D mój partner twierdzi że mam wyluzowac to wtedy zajde,do lekarza raczej nie pojdzie,ale na szczescie mogę to zalatwic za niego,udać sie do lekarza z jego nasieniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 3, 2011 Roza mam nadzieje,że masz racje i że test byl zrobiony zq wczesnie.Dziś powinnam dostac @,jak narazie cisza i modle sie o to aby sie zatrzymała na 9 miesięcy,chociaż wątpię bo brzuch zaczyna bardziej boleć jak na @..raz boli raz nie..aa mam straszny smak w buzi,jakby krew czy cos,niczym nie mogę tego zlikwidować ble :( Panterka mój okres moze spozniac dzien dwa,różnie to bywa choć nie jest to regułą.razem jakos przejdziemy przez ten koszmar i bedziemy sie głaskać niedlugo po brzuszkach :D mój partner twierdzi że mam wyluzowac to wtedy zajde,do lekarza raczej nie pojdzie,ale na szczescie mogę to zalatwic za niego,udać sie do lekarza z jego nasieniem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 3, 2011 nick.............wiek.......cykl starań ...........kolej na@.....województwo panterka ........29.......3 lata..................nie liczę...............śląskie NIKITA838....24............11 m-ąc...............26.11 ...............opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....nie wiem..................holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10................mazowieckie ...serduszko 29........ 11 mcy..............ok. 6-9 .11....... wielkopolskie Katrina07....24.........6 mcy................28.11..............Śląskie godsmack_girl......29....6m-cy ................07.11............podlaskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 3, 2011 Asik_one rób test ! ja bym zrobiła:) Talia_D nadzieja umiera ostatnia pamiętaj:* trzeba wierzyć;* więc może za 9 miesięcy będzie mały Dzidziuś;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 3, 2011 Panterka w centki trzeba wierzyć ze się uda:), ale z tego co opowiadasz droga do upragnionej ciąży będzie ciężka, oby jak najmniej rozczarowań było:D tego życzę Talia_D daj znać jak sprawy się potoczyły:) Ja teraz mam wolną chwilę, mąż kopie piłkę, córa już po kąpieli:) spokój błogi. Wiecie ja lubię sobie wkręcać różne "filmy" i coś mi się wydaje że tym razem nie będzie już tak łatwo zajść w ciążę. Oczywiście mój mąż mówi że przesadzam - oby miał rację, ale ku młodości to nie idzie tylko na odwrót ehh. Mam też cykle bardzo nieregularne i jestem na luteinie od września jak odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Gdyby nie to to @ byłaby co 2,3 miesiące. Teraz na dniach będę umawiać się na wizytę do swojej pani doktor. Zobaczymy co powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 3, 2011 Dziewczyny a jak wy rozpoznajecie u siebie dni płodne skoro nie mierzycie temperaturki? obserwujecie śluz? ja w sumie tylko na temperature patrzałam, ale teraz to tylko śluz bede obserwować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 3, 2011 Katrina ja tego nie robię, zresztą nie zauważam u siebie aż takich zmian w śluzie. Ja liczę dni jak wypadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 3, 2011 A ha , no bo ja może jakoś źle wyznaczam te dni płodne;p nie wiem sama już;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 3, 2011 A przypomnij czy masz regularne cykle? Ja zawsze liczę 2 tyg przed okresem a mam co 26-28 dni. Najlepiej kochać się co 2 dni do tego się stosowałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 3, 2011 Mam regularne co 28-29 dni, czyli na 14.11 wypada owulka prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 3, 2011 @ dostałam 31.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 3, 2011 No w okolicy tego dnia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 3, 2011 Jak ma być to będzie:) wcześniej przytulaliśmy sie dziennie może to było za często i plemniczki były słabsze ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 3, 2011 możliwe, mi ginekolog odradzał kochania się dwa razy dziennie, mówiła ze sensu to nie ma, ale codziennie to i owszem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 3, 2011 he he pewnie chodziło Tobie o "codziennie" a nie dwa razy dziennie. Jak wyżej - wcale nie za często. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Najlepsze wrozby!!!! Napisano Listopad 3, 2011 ZAPRASZAM NA KORZYSTANIE Z TEJ O TO WROZBY!!!! TAROT 10pytań +analiza problemu+tarot na miesiąc http://allegro.pl/tarot-10pytan-analiza-problemu-tarot-na-miesiac-i1909437393.html TAROT 15 ANALIZ Bardzo Obszernie Moje Podsumowanie http://allegro.pl/tarot-15-analiz-bardzo-obszernie-moje-podsumowanie-i1912906078.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 3, 2011 Ale widocznie w naszym wypadku codzienne kochanie nie daje skutku;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 3, 2011 Może za intensywnie myślisz o ciąży:( a niby to takie proste... długo już się staracie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 3, 2011 Już widzę ile :) w gruncie rzeczy to nie jest tak długo, chociaż rozumiem że się niepokoisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 3, 2011 Nie myśle intensywnie;/ zaczynam myśleć dopiero gdy jest tydzień przed @ czy się udało;p 6 miesiąc będziemy się starać , tylko że to będzie 3 intensywniejszy, pierwsze 3 miesiące to tak nieszczególnie zwracaliśmy uwagę na ten dzień płodny, ponieważ pracowaliśmy na różne zmiany i się mijaliśmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 3, 2011 Ja znając swój charakter myślałabym o najgorszym. Na pocieszenie moja przyjaciółka zaszła w ósmym cyklu:)ale też miała stres, ale za to moja druga przyjaciółka stara się już 6 lat i nic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 3, 2011 Nie martw się:) nie jest tak źle jeśli Cię to pocieszy, ja teraz jak odstawiłam tabletki to poszalałam z mężem wtedy i też się zastanawiałam, choć wiedziałam ze to niemożliwe bo do dni płodnych było trochę czasu, ale...miałam nadzieję ze owulacja wystąpi wcześniej:P i niestety. Zastanawianie się to normalna rzecz i ciężko tego nie robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 3, 2011 Dziewczyny z ciąży chyba nici,brzuch zaczął mnie pobolewac mocniej,mam biały sluz (sporo) tak jak zawsze przed @,piersi zaczęły mnie boleć więc czekam na @,czuje że będzie :( Ale to nic,bedziemy wszystkie walczyć od nowa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 3, 2011 Dziewczyny z ciąży chyba nici,brzuch zaczął mnie pobolewac mocniej,mam biały sluz (sporo) tak jak zawsze przed @,piersi zaczęły mnie boleć więc czekam na @,czuje że będzie :( Ale to nic,bedziemy wszystkie walczyć od nowa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 3, 2011 nick..........wiek.......cykl starań ...........kolej na@...województwo NIKITA838....24............11 m-ąc...............26.11 ...........opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....nie wiem.............holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10...........mazowieckie ...serduszko 29........ 11 mcy............ok. 6-9 .11....... wielkopolskie Katrina07....24.........6 mcy................28.11..............Śląskie godsmack_girl......29....6m-cy ................07.11............podlaskie panterka ........29.......3 lata..................11.11............śląskie Talia moze jeszcze nie wszystko stracone objawy @ sa bardzo podobne do objawów ciazy bedzie co ma byc trzymam kciukole!!! ale moim skromnym zdaniem powinnas sie isc przebadac i twój parter tez bo mozesz sie tez tak starac kolejne lata bez rezultatu no ale zrobisz jak uwazasz ja bym sobie na twoim miejscu tego nie bagatelizowala ALE MAM NADZIEJE @ NIE PRZYJDZIE DO CIEBIE NA KOLEJNYCH 9 MIESIĘCY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 3, 2011 Panterka tez mam taka nadzieje! Chyba bym zwariowała jakby nagle jakimś cudem sie udało. Ale jeśli @ przyjdzie zgłaszam sie do lekarza,dosc mam tego czekania!Chce byc mama i już!:P i bede dążyć do tego;) czego i Wam Dziewczyny życzę,nie poddawać sie! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 3, 2011 Panterko a jak tam u Was?wytrzymujesz jeszcze jakoś?Mam nadzieje ze mąż Cie wspiera i razem sie nie poddajecie.Mam nadzieje że jak najszybciej będziecie mogli podejść do pierwszej próby i obys jak najszybciej ujrzała 2 grubasne krechy! Z całego serducha :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 4, 2011 Dzień dobry:) Talia_D ale okresu jeszcze nie ma... więc nadzieja jeszcze jest, spokojnie czekaj:) A piersi dopiero zaczęły boleć? Już masz po terminie @. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach