Bahati 0 Napisano Listopad 6, 2011 Tez kiedys o tym nie slyszałm,a teraz się boję. Nie wiem jescze na czym dokładnie to polega, ale chodzi o to,że facet może mieć mnóstwo plemników o odpowiednim ruchu (czy podstawowe badanie może wychodzić super ok)a z powodu ich DNA zapłodnienie nie jest mozliwe...i najgorzej,że nie mozna wyselekcjonowac prawidlowych plemników ani do IUI ani do in vitro...A myślę o tym bo jak dotąd nie widać żadnej przyczyny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bahati 0 Napisano Listopad 6, 2011 Chcialabym wejść w swoje ciało i zobaczyć na jakim etapie i co zawodzi:) :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dainty 0 Napisano Listopad 6, 2011 Data @ juz ustalona. A owulacja 10 dnia cyklu :) ???????????????????? A robienie testu 22 dc? A klamstwa nt pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 6, 2011 Bahati zeby tak bylo można :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 6, 2011 Bahati oj uwierz mi ja tez ale co zrobimy mozemy tylko czekac i miec nadzieje ze bedzie dobrze a ile macie lat ? ja skoncze 30 w marcu a moj m w grudniu wiec latka leca i niby jest czas ale zegar tyka nietety coraz mocniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 6, 2011 Dainty chyba jak data @ była inna to oczywiste że i owulacja była w innym terminie.Troche inteligencji to bys sama na to wpadła.A kim Ty w ogole jestes zeby Ci sie tłumaczyć..co teraz mam cie prosic zebys mi uwierzyla że mam nowa pracę?!Nee bądź śmieszna.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 6, 2011 Dainty Czytaj co pisze! Przyznałam sie do pomyłki daty ostatniej @.. pomyliłam sie a Ty robisz z tego nie wiem co..heh Katrina ja sie nie przejmuje ,widocznie są i tacy ludzie... Panterka jak widzisz pomyłka ostatniej daty @, a wiec sie nie spóźnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bahati 0 Napisano Listopad 6, 2011 Ja mam 25, mąż 31, ale bynajmniej nie mam pojęcia,że "mamy czas":( Sama nie wiem gdzie te 3,5 starań...Kiedy to zleciało. Nie ma się co dołować,ale mam świadomość,że każdego dnia może stać się coś co oddali nas od upragnionego celu, jakaś niedaj Boże choroba, wypadek... Np. wczoraj robilam kontrolne usg piersi...i coś jest:( niby tylko torbiel, ale gdyby to bylo coś gorszego...Nie,nie! Ze staraniem nie ma co czekać, kiedy juz tak dlugo nie wychodzi:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do talia -D Napisano Listopad 6, 2011 Dainty Czytaj co pisze! Przyznałam sie do pomyłki daty ostatniej @.. pomyliłam sie a Ty robisz z tego nie wiem co..heh Katrina ja sie nie przejmuje ,widocznie są i tacy ludzie... Panterka jak widzisz pomyłka ostatniej daty @, a wiec sie nie spóźnia. talia-D a i le razy ty bedziesz jeszcze wklejac jedno i to samo???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 6, 2011 Bahati to niby masz jeszcze troche lat w zanadrzu uda sie musi sie udac mi juz 30-stuknie:( ja mam duze wsparcie w moim męzu moge na niego liczyc wspiera mnie w tym w naszej trudnej walce i wlasnie w dązeniu do upragnionego celu i wiem ze sie uda nie zaluje wizyty w klinice a co bedzie zobaczymy zostaje spokojnie czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 6, 2011 nick..........wiek.......cykl starań ...........kolej na@...województwo NIKITA838....24............11 m-ąc...............26.11 ...........opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....nie wiem.............holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10...........mazowieckie ...serduszko 29........ 11 mcy............ok. 6-9 .11....... wielkopolskie Katrina07....24.........6 mcy................28.11..............Śląskie godsmack_girl......29....6m-cy ................07.11............podlaskie panterka ........29.......3 lata..................11.11............śląskie wkleiłam nasza zagubiona tabelke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dainty 0 Napisano Listopad 6, 2011 Ludzie! Ona chce być matką?! Okres miałaś 10.10 a 20.10 napisałaś: "U mnie wlasnie byla owulka, czulam ja jak czuje ja co miesiac, przytulanka tez byly podczas owu ale na cud i tak nie licze Pozdrawiam i milego dzionka " To czułaś owulację czy nie? Miałaś okres 10.10 czy nie? Komu co tu się myli?????? Ogarnij się kobieto! Co jest z tobą?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ozdoby śwateczne - witraże Napisano Listopad 6, 2011 http://allegro.pl/ozdoby-swiateczne-witraze-naklejki-i1921101242.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bahati 0 Napisano Listopad 6, 2011 A wracając do panów:) To mój to nie może doczekać się badania;) Bo już go męczy ta przymusowa abstynencja a to dopiero doba;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do talia -D Napisano Listopad 6, 2011 laska ty wogóle masz cos z głowa wlasnie patrze na tabelke i pisze w niej ze nie wiesz kiedy masz dostac @ a teraz raptem piszesz ze za 3 dni ma przyjsc:O:O:O:O:O to jednak liczysz kiedy masz dostać @ sama nie wiesz jak dlugie masz cykle i i czy sa one regularne ... to sa twoje słlowa cytuje: "ja badania mialam ale niestety mam tak upartego i zapracowanego faceta ze on nie chce zadnych badan. powiedzial ze co ma byc to bedzie i Ci powiem ze mnie przekonal takim podejsciem. Moja psychika tez robila swoje" przekonałl cie twoim podejsciem???:O powiadasz !!! tak wiec mozesz sie starac kolejne 3 lata i zwalać na psychike:O a napewno sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 6, 2011 Eh niektórzy ludzie poprostu nie rozumieją co sie dnich mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 6, 2011 Eh niektórzy ludzie poprostu nie rozumieją co sie dnich mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do talia -D Napisano Listopad 6, 2011 to ty sie zastanów co ty piszesz dziewucho bo bredzisz jak jakas nawiedzona i popierdolona:o smiech na sali jak czyta sie twoje posty ot co!!! my umiemy czytac tylko ty patrz na co piszesz bo niezłego fermentu tu narobilas z tą twoja rzekoma @ sama nie wiesz kiedy masz a piszesz ze za 3 dni powinna przyjsc ahhhh :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do talia -D Napisano Listopad 6, 2011 i naucz sie pisac poprawnie bo ja idzie zauwazyc po dwa razy piszesz jedno o to samo:O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do talia -D Napisano Listopad 6, 2011 pierwszy posty o 21.44 i kolejny 21.50:O:O:O jedno i to samo umiesz ty pisac i wysylac na forum aby??? jakos inne pisze i nie dodaja jednego i tego samego :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czerwone serduszko 0 Napisano Listopad 6, 2011 no hej :-) u mnie nadal nic, talia to który ty masz teraz dzień cyklu ?bo już tu w końcu nic nie wiadomo, spoznia Ci się @?czy jak? pzdr resztę kobiet :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pojebyy Napisano Listopad 7, 2011 Talia_D nie przejmuj sie takimi durnymi ludzmi,źle wychowane bachory którym sie nudzi i szukają rozrywki.zamiast sie wpierdalac w czyjeś sprawy do roboty a nie ludzia spokoj zakłócać.Mała pomyłka nic nie szkodzi,każdy ma prawo sie mylić!!!wtrąciłam sie bo denerwują mnie tacy ludzie jak Dainty i do talia-d. Dać mało inteligentnym ludzia dostęp do internetu.buhahaha .Talia powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiuu fiu fiuuuuuuuu Napisano Listopad 7, 2011 Prześledziłam temat bo zainteroswała mnie wymiana zdań:) I to bynajmniej nie jest tylko mała pomyłka. Podwójne posty (z różnych godzin ?!), facet, który ma w dupie autorkę i wisi mu czy będze dziecko, bo inaczej tego nie można wytłumaczyć, co wszystkie pary strające się potwierdzą, a autorke przekonało "jego podejście" :) :) No i ta data miesiączki, wyczekiwanie 2 kresek po 3 tygodniachod @ i niewiedza nt. swoich rzekomo regularnych cykli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nelinda 0 Napisano Listopad 7, 2011 Też się staramy. Zapytałam męża co mysli o facecie, który niby się stara, ale nie chce się zbadać...Powiedział: "Widocznie nie chce dziecka" Diagnozowanie niepłodności to wielokrotne badanie nasienia, nawet jesli za pierwszym razem wyjdzie idealnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SYlwia37_ Napisano Listopad 7, 2011 Dziewczyny nie bądźcie naiwne! Z pierwszym partnerem starałam sie o ciążę 4 lata bez efektów, tż nie chciał się zbadać, mówił,że "wszystko jest ok, bo przeciez tyle może i nie miał żadnej świnki, przyczyna musi być u mnie, za bardzo chcesz" Związek się rozpadał, traciliśmy kontakt, zdradziłam bo i bah! za pierwszym razem z innym ciąża... Po latch przypadkiem poznałam poprzednią partnerkę mojego eks...Rozstali sie bo on nie mógł miec dzieci i widział to od 25 roku życia, a iedy się zaczęliśmy starć miał 32... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SYlwia37_ Napisano Listopad 7, 2011 Gdybym została z palantem nie miałym 3 dzieci, które sa sensem mojego życia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 dwitam czerwone serduszko talia napisala ze jej sie jednak nie spóznIa a co do zostawiania facetów ja jestem z moim mezem juz 3 lata w zwiazku małzenskim duzo juz przeszlismy razem i to ze ponad 3 lata siejuz staramy alejestesmy razem duzo rozmawiamy potrafimy zawsze znalesc jakis kompromis rozmowa ,rozmowa i jescze raz rozmowa o wszystkimtak uwazam ja mam duze wspadcie w moim mezu iduze oparcie miedzy innymi w tym ze walcxymy o dzidzie nasza upragniona nie powiem kłóciemy sie jak kazdy w zwiazku ale jestesmy razem to nie sztuka zostawiic partnerke lub partnera gdy jest problem ucikac i zawijac glowe w piasek ale razem temu podolac i siez tym uporac takuwazam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SYlwia37_ Napisano Listopad 7, 2011 Ja nie rozstałbym sie z facetem z powodu jego bezpodności! Na rozpad naszego związku nałożyło się wiele czyników, przede wszystkim skoro mnie okłabywał w kwestii swojej płodności (o tym dowiedziałam sie po latach) to musiał mnie nie kochac, skoro miał sumienie patrzec jak się męczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Wszystko zaczęło sie od tego ze w telefonie nie zmieniłam daty ostatniej @ i wszystko automatycznie jest ustawione..a komu sie nie podoba niech nie dolacza do tego topiku,ciekawe czy te dziewczyny co tak wiele mają mi do zarzucenia czy one sa takie idealne.Nie podoba sie to nie czytac..podwójne posty same sie wklejaja,możecie wierzyć mi czy nie. Szczerze koło dupy mi to lata.. i kogo to obchodzi kiedy robie test?! Za Twoje nie kupuje! Zle wliczone dni zrobiły tu takie zamieszanie..pff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 witam wszystkie staraczki:) Talia kurde przyszła@ w sob nad ranem- jaka złośliwa:) nie było mnie tu u Was przez weekend a ile nowych osób i jaka dyskusja zaciekła... po co sobie coś udowadniać dziewczyny - wydaje mi się, że jesteśmy tu po to żeby się wspieraca nie tłumaczyć z byle pierdoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach