zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 Dziewczyny, które tu są od dawien dawna i te troszkę bardziej zaawansowane w temacie... nie dajmy się sprowokować takim dyskusjom one do niczego nie prowadzą - czytam tu to wszystko po weekendzie z takim zaskoczeniem, że w ogóle te laski się tu wcięły nie wiadomo po co... zamiast normalnej rozmowy tyle uszczypliwości..... Czerwone serduszko:) może to jednak będzie twój szczęśliwy miesiąc... ja niestety zaczynam wyliczać sobie tak jak co miesiąc przypuszczalne dni płodne no i kolejną @ to uzupełnię tabelkę naszą na nowy miesiąc. Katrina07 kiedy wypadają u Ciebie przytulanka? godsmack_girl ja mam " sobotni Ty niedzielną :) policz dni do przytulanek może będziemy milusić się w tym samym czasie:) Panterka tak jak pisałaś trzeba nadal być silnym i wierzyć, że się uda. Każda z nas tu wierzy, naturalnie czy nie szansa zawsze jest więc trzeba się tego chwytać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 a jak samopoczucie dzisiaj dziewczyny? wszystko dobrze? jak w pracy? piszcie coś żeby pominąc te nieprzyjemne wypowiedzi a umilić sobie wieczór:) tu wspólnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 Hejka:) Asik_one widzę że chcesz atmosferę troszkę rozładować:) Szkoda że @ przyszła. Mnie już głowa boli od ciągłego myślenia o dziecku, muszę trochę się uspokoić... Ja porobiłam wyniki, ale jakoś nie chce mi się jechać do lekarza, nic niepokojącego się nie dzieje, muszę zrobić cytologię, ale przełożyłam to na początek grudnia, lenia mam:( W pracy dziś spokojnie, ale dzieci po weekendzie dały popalić:P A gdzie są pozostałe dziewczyny?? Nie będzie narazie dobrych wiadomości? Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Asik a widzisz,niektórzy poprostu chyba nie maja co robić i szukają dziury w całym.szkoda ze @ i do Ciebie przylazla..następnym razem lepiej ;) wkońcu musi sie udac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 hej Talia_D jak dziś nastrój? dopisuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Ah jakos troche mniej dopisuje,dola mam jakos cały dzien :( a jak u Ciebie Roza samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 U mnie rano nawet dobrze:) humor dopisywał, a teraz czuję się zmęczona... nie lubię jesieni, nie cierpię, mogłabym przespać te miesiące. Po pracy jestem wykończona i jak już usiądę no podnieść z wyrka się nie mogę. Poza tym zastanawiam się czy i wogóle zaczynać rozmowę na temat dziecka, już chyba nie chce mi się wałkować tego tematu... z z drugiej strony odpuścić też szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 wkurza mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 Talia gorsze dni zawsze gdzieś się tu do nas przebijają ale nie ma co się temu poddawać. Właśnie wróciłam z wyliczenia kolejnej @ i wyszło mi że w okolicy 30.11 cały miesiąc przede mną, ale i przed innymi dziewczynami również. Razem tu będziemy się wspierać i wzajemnie sobie pomagać. PO to tu jesteśmy. Roza super z Tym Twoim maluszkiem... fajnie, że jedno jest. Wiesz przynajmniej, że wszystko dobrze, a kolejne maleństwo to kwestia czasu. My nie mamy maluchów stąd nasze zniecierpliwienie a jak cokolwiek się dzieje z @, spóźnia się czy jakieś inne sprawy to NADZIEJA DO NIEBA sięga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 7, 2011 Cześć dziewczynki:) Talia nie odpisuj na głupie docinki;) i już:) Asik_one owulka u mnie prawdopodobnie w poniedziałek 14.11.2011 :) czyli tylimy się w cały weekend :D czuje że w tym miesiącu się uda:) jestem wesoła i promienna:) hihi mam nadzieję że w końcu będzie wysyp dzieciaczków;d na naszym forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Moze dobrze by bylo odpuścić,starać sie bez ciągłego myślenia o dziecku? Wtedy często sie udaje..zrobisz jak uważasz oczywiscie ;) ja dałam spokoj mojemu m ale po nowym roku mu nie odpuszcze,wkońcu trzeba sie dowiedzieć co jest nie tak.teraz juz nie mam siły z tym walczyć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 witam serdecznie nareszcie troche spokoju sie zrobilo a ty talia olej to bo szkoda nawet tego komentowac jak ludzie lubie sie wpier... tak gdzie nie trzeba;/ ja tez czekam na @ do piatku więc bez rewelacji w czwartek jedziemy do szpitala na badania dziewczynki moze któras chciala by sie poznac blizej i macie konta na fejsie lub na nk to zapraszam piszcei na mój mail jogobelle82@wp.pl jesli oczywiscie macie ochote:) ale mamy piekna jesien tego roku pprostu super cieplutko oby tak bylo jak najdalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Katrina i chyba tak.zrobię,po co sie denerwować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 talia to moze daj czas twojemu oswoi sie z ta mysla i sam w końcu podejmie jakas decyzje i po nowym roku pójdzie na badania a nóz sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 wszystkie mają rację.... nie dajmy Tym co piszą jakikolwiek bzdury i nie mają nic mądrego do napisania prowokować do rozmowy. Bo co innego jest dordzać a co innego z taką złością do kogoś podchodzić. Ale Talia silną kobietką jesteś:) Co nas nie zabije to nas wzmocni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Dzieki dziewczyny za wsparcie! :*ale dzieki temu zauwazylam że termin @ sie nie zgadzal chociaż uwazam że można to powiedziec w troche inny sposób.. Panterka ja tez nadal czekam na @,myślę że niedlugo sie pojawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 dziewczynki a to moja chrzesnica julia 24 listopada skonczy 3 miesace nie umiem sie na nia napatrzec taka malutka i kochana http://pokazywarka.pl/adqryy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 7, 2011 Asik to ty masz 2 dni po mnie owulkę?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 ja już kiedyś pisałam nie mam ani fejsa ani nk:( jakoś mi to do niczego nie było do tej pory potrzebne. co Prawda na nk była jak powstała al e jakoś się tam nie wciągłam A jak reszta laseczek? Macie siebie na którejś z tych społeczności? Bo może się skuszę i założę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 Asik_one super super, to wielkie szczęście:) czasem nie mogę się napatrzeć i uwierzyć ze córka ma już 5 lat:) Z cyklem to idziemy tak samo - też mam mieć @ 30.11 Nie zabezpieczamy się, mąż mi ufa,a przy luteinie mam cykl jak w zegarku więc wiem co kiedy. Tak była z naszą Mają mówisz i masz, też brałam luteinę. Ale nie zrobię mu tego...chcę aby się też cieszył:) Katrina witaj:) podeślij trochę pozytywnych fluidów:) Talia i chyba tak zrobię, bo to tylko ja o tym myślę:) Panterka to trzymam kciuki, oby były dobre rokowania i wieści:). Ja nie mam nk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Asik wszystkie jestesmy silne!nie poddany sie dokąd sie nie uda. Panterka i tak zrobie,nie bede juz mojemu "marudzic" o dziecku.powiem mu tylko że ma czas do nowego roku na zastanowienie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 Talia nie ma tego złego...:P Asik witaj w klubie też nigdzie nie należę, kiedyś miałam konto na nk ale zrezygnowałam, nie miałam czasu itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Panterka jaka slodka! Sliczniuchna jest! Piękne oczka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
godsmack_girl 0 Napisano Listopad 7, 2011 asik_, to za 2 tygodnie zaczynamy intensywne przytulanka;) chociaż wcześniej tez nie zaszkodzi;) nie lubie poniedziałków, dla mnie to najgorszy dzień tygodnia, bo mam najwięcej pracy... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 nick..........wiek.......cykl starań ...........kolej na@...województwo NIKITA838....24............11 m-ąc...............26.11 ...........opolskie Talia_D.........24..........3lata..... ... .....nie wiem.............holandia asik_one......31........1,5roku.. ...... .....31.10...........mazowieckie ...serduszko 29........ 11 mcy............ok. 6-9 .11....... wielkopolskie Katrina07....24.........6 mcy................28.11..............Śląskie godsmack_girl......29....6m-cy ................07.11............podlaskie panterka ........29.......3 lata..................11.11............śląskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Talia_D 0 Napisano Listopad 7, 2011 Takze u mnie w tym roku juz żadnych szczególnych starań,przytulanka owszem ale bez liczenia dni (ostatnio mi to za dobrze nie poszło hihi) bez ciągłego myślenia o bobasku.Po nowym roku nowe siły! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katrina07 0 Napisano Listopad 7, 2011 Ja nie mam nk ;/ z braku czasu i chęci;p to jedyne forum do jakiego należę:) z wami mi tutaj dobrze:) mamy ten sam CEL:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roza_ 0 Napisano Listopad 7, 2011 Panterka nie dziwie się że nie możesz się napatrzeć, ja też tak mam w dodatku jak się chce mieć swoje... Ja tak zaczęłam mieć jak patrzyłam na mamy przyprowadzające dzieci do przedszkola te z brzuszkami oczywiście:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielone_swiatelko 0 Napisano Listopad 7, 2011 Katrina wychodzi mi tak wstępnie, że 13 dc będzie 16. 11 więc niedługo:) to będzie się działo... ja kurde mam nową nadzieje i nowe siły. Zawsze tak mam 1-szy dzień @ dołek (choć tym razem mniejszy jakiś był) a kolejne wyliczenia przynoszą nadzieję i pozytywne nastawienie i tego Wam też życzę. Roza to przytulanka w tym samym czasie faktycznie wypadną nam, Katrina będzie o chwilkę przed nami. Teraz czekamy na Panterkę:) i Talię i serduszko czerwone bo z tego co pamiętam to pisała tu, że lada chwilka będzie albo i nie. A i jeszcze godsmack_girl z nami będzie. Talia za chwilkę albo wszystko się wyjaśni albo będziemy świętować 1 sze II kreski na tym topiku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panterka w centki 0 Napisano Listopad 7, 2011 Talia_D u mnie to jest najgorsze ze ja nie licze nie mierze temperatury znam swoj cykl na pamiec i zawsze czuje kiedy @ sie zbliza terz musze liczyc bo badania test PTC itd to musze ale kochamy sie tylko jak jest ochota bo cóz z tego jak i tak nie wychodzilo sprubij sie wycieszyc uspokoic i od nowego roku jak nic sie nie wydarzy isc na badania a moze teraz nie dostaniesz? kto to wie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach