Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryszczata slicznotka

Przemywanie twrzy moczem na tradzik!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mecze sie z tradzkiem nie wiem co robic. slyszalam o urynoterapii, jak dokladnie to sie robi i ile razy dziennie przemywamy twarz moczem? spłukujemy to ? czy jak? jak ktos wie prosze o odp

i czy najlepszy ten mocz z rana?

Gość Ll...
Hej :) poczytalam trochę u pana Google na temat moczu i postanowiłam sprawdzić to na własnej twarzy gdyż mam 32 lata i nadal nie mogę pozbyc sie tradziku :( przemywam twarz wacikiem namoczonym moczem robię to leżąc w wannie podczas kąpieli jako oklad trzymam przez 10 min... I codziennie od tyg. Przemywam przed pójściem spaC cała twarz ( nie zmywam ) dopiero rano . Moja twarz jest zagojona i nawet blizny są bledsze :) mam nadzieje ze mocz usunie to na zawsze i wcale tak nie śmierdzi po chwili odparowuje a ja zapominam ze sie tym smariwalam... Polecam

Gość Ll...
Dodam ze niektórzy twierdza ze mocz to odpad.... może po części to prawda ale to jest odpad przefiltrowany tych substancji których nasz organizm nie potrzebuje wiec nadal w nim jest wiele składników i witamin które sie przydadzą właśnie do leczenia ran, tradziku itp... Można pic ale ja zostanę przy przemywaniu ;)) powidzenia!!