Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

nuda na kafe dzisiaj

Polecane posty

właściwie to wczoraj nie byłam w szkole, dziś też taki luźny dzień, a jutro mam na 10.50 i tylko 3 lekcje, więc weekend zaczynam wcześniej :D:D Wreszcie sobie odsapnę. Na kafe ostatnio nuda, ciągle tematy o wyborach i już się niedobrze robi od tego :O

Nic nie kupilam. Biedna jestem :O Jutro tata do mnie przyjeżdża, więc może go naciągnę, albo poproszę juz o prezent na gwiazdkę :) Chcę taką kurto-bluzę z adidasa dwustronną, ale pewnie nie Twoje klimaty :P Ogólnie to troche zła jestem, bo jarałam sie wycieczką do Szwecji, Norwegii i Danii i poszłam sie zapisać 2 dni po, a tam już masa chętnych i jestem 79 na liście na 50 osób. Wątpie by się tyle miejsc zwolniło. :(:(

ciuchy sportowe nie moje klimaty ,mam ich niewiele ,chodz czasami się przydają na jakiś luźny spacer;) a z tą wycieczką lipa ja też sądziłam ,że w tym roku gdzieś pojade ale palcem po mapie co najwyżej;)

No, dokładnie. Z rodzicami to raczej nigdzie nie pojadę :O Moja mama zrobiła sobie wolne od pracy po 9 latach bez urlopu :O A o koloniach jakoś mam złe zdanie :O:O Więc znowu pozostaje mi marzyć :O

W czerwcu. Jeszcze był Paryż, ale znowu na niego chętnych nie było :O Wszyscy rzucili się na moją Skandynawię :(:(

czerwiec--- jest czego żałować :O o tej porze roku Szwecja wygląda pięknie :D bo teraz to tragedia :O olej szkolna wycieczkę i wyjedz ze znajomymi na własną rękę :)

moi rodzice boją się mnie puścić z Bytomia do Katowic, wiec na własną rękę to właśnie palcem po mapie, HAHAHA.