Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieobliczalna_madzia

mam pewien problem

Polecane posty

na pcozatku witam wszystkich serdecznie mam 16 lat i wiem ze moze sa tu ludzie starsi ode mnei wiec moze mi pomoga w moim problemie jesli mozna to nazwac problemem a mianowicie nie moge sie przelamac do seksu analnego z chlopakiem probowalismy juz wielu pozyji i naprawde jest nam razem dobrze jest tez seks okralny ale probowalismy kilka razy w druga dziurke i nie dalo rady tzn jemu bylo dobrze ale mnie to bardzo boli nie moge sie rozliznic czytalam na jakims forum ze jestem za ciasna moze i powinnam czyms rozepchac sobie dziurke np wibratorem albo jakims grubym kijem czy to pomoze ja sama nie wiem chcialabym mojemu chlopakowi sprawic radosc ale nie kosztem mojego bolu jest szansa ze to po jakims czasie przejdzie licze na powaznie odpowiedzi i dziekuj z gory papa

Jeśli to nie prowo, a tak to brzmi, to radzę poczekać z tym kilka lat. Masz czas na eksperymenty i urozmaicenia. 🖐️

ale ile mam czekac jestem mloda i chce sie wyszalec nie bede czekac do 30 zeby zaczac wspolzyc bez przesady

seksoholik - ja nie chce sie zmuszac ja chce zeby to bylo przyjemne dla mnie i dla niego

Gość misiu1293
Witaj. Szczerze powiedziawszy wiek 16-tu lat to trochę za młody wiek na takie igraszki, ale jak to się mówi dla chcącego nic trudnego. Wystarczy, że kupisz coś nawilżającego;) W sumie nie dziwie się, że tak bardzo bolało bez nawilżacza. Podczas seksu analnego musi być coś co nawilży, bo jest tam bardzo sucho w przeciwieństwie do pochwy, która jest mokra;) Do sex-shopu raczej nie pójdziesz więc polecam Ci ten o to nawilżacz, rekomendowany przez jeden z największych sklepów internetowych. http://intymnosc.pl/aff/glowna/body-glide-bazie-silikonu-p-364.html Przeczytaj opis tego produktu, a sama dowiesz się wiecej. Pozdrawiam

Gość cwaniara z wąchocka
A ten znowu z tą cholerną reklamą - oliwkę w żelu kup normalnie zwykłą Johnsona

Żeby Ci nie przyszło do głowy używać oliwki w połączeniu z prezerwatywą. Zostanie Ci później kawałek gumki w doopie i nie wiadomo czy wysrasz. :o 🖐️

Gość cwaniara z wąchocka
oj tak, ale w sumie po co im prezerwatywa ? chyba że się Pan Chłopak brzydzi kupy

Gość misiu1293
Reklama nie reklama. Chce dziewczynie pomóc. Używaj jakieś tanie oliwki to potem nabawisz się nie wiadomo jakiego syfu, ja tylko doradzam, a to już interes tej dziewczyny czy się na to zdecyduje czy nie... Lepiej kupić jakiś preparat, który jest do tego przeznaczony czy jakiś tani syfiasty olejek ze spożywczaka?

Ty wyżej rozróżniasz oliwkę dla dzieci od oleju roślinnego ze spożywaczaka? :o A gumkę bym jednak radział, wiadomo z kim ten chłopak się rucha. :classic_cool:

Gość cwaniara z wąchocka
No w sumie ... ale albo ryb(p)ki albo pipki ... Tym syfiastym olejkiem się noworodki smaruje, a jakoś nie zauwazyłam, żeby ktos to robił tym twoim nawilżaczem :-0

Gość cwaniara z wąchocka
Wiesz, ja w kontekście stalego, wieloletniego partnera ... ale w tym wypadku nie wiadomo, gdzie zamaczał więc chyba pozostaje żel szanownego misia :-0

Gość cwaniara z wąchocka
*radział, radziła, wiadomo o co chodzi ;) Ja już chyba tez póóóóóójdę 💤

Za małe podniecenie może utrudniać rozluźnienie. Ale może też i za młoda jeszcze jesteś.. Bo choć wiek nie em końca gra rolę to bardziej wiek ale psychiki jest ważny i wasze relacje.. Nie zmuszać sie. Próbować można ale jak nie idzie to odpuśc i spróbuj za jakiś czas. A jesli chodzi o to by sie wyszaleć to wież mi że mam jeszcze raz tyle lat a ma pewno szalejemy ze swoją i długo bedziemy jeszcze ;) to tak łatwo nie przechodzi

Gość cwaniara z wąchocka
Perwersja - a co ? Buchnęli ? wczoraj jeszcze były :D :classic_cool:

Gość monika153123
Hej Madzia. Miałam również ten problem co ty z tym, że z pochwą. Nie robiłam się mokra i to było problemem, ale za namową chłopaka postanowiłam kupić żel nawilżający i naprawdę było o niebo lepiej. Misiu mówi dobrze, musi być ten tzw. poślizg, podczas seksu analnego tego nie ma i trzeba coś zastosować, ale odradzam jakieś gówniane olejki bo nie wiadomo co w tym jest.. Lepiej stawiać na jakość i kupić coś naprawdę pożądnego i potem nie mieć problemów z chorobami wenerycznymi...

Gość cwaniara z wąchocka
o ! misiek zmienił nicka :D ;)

Gość kalim
Każdy żel no może za wyjątkiem tych do włosów :D Ja mogę zaproponować taki z apteki. Durex czy coś w tym rodzaju. JA myślę że tu trochę zabawy potrzeba, facet napalony to śsę mu bardzo chce i śpieszy a to zły pomysł. Spokojnie bez pośpiechu i nie na siłę. Bo będziemy mieli kolejną przeciwniczkę analnych zabaw.

Tak, nie wiadomo co jest w oliwce dla dzieci. :o 🖐️ Zarówno oliwka dla dzieci jak i żele nawilżające są dobre. Oliwki nie należy stosować w połączeniu z prezerwatywami, natomiast minusem żeli nawilżających na bazie wody jest to, że "zdarza im się" wysychać. Dodatkowo chemia zawarta w tych właśnie żelach, zwłaszcza jakichś kolorowo-smakowo-rozgrzewających durexach i unimilach może powodować podrażnienia. Idę spać, bo mię zaraz kurwica strzeli. :o Ja tam nie wiem kto wieże zabrał, wiem, że nie ma. :p Jeszcze raz dobranoc! 🖐️

Nie czep sie błędów dziala autouzupełnianie wiec tak wyszło. Nie chciało mi sie poprawiać.. Co do żelu to raczej na bazie wody polecam a nie silikonu

Do analu właśnie podobno lepsze są te na bazie silikonu niż te na bazie wody. Nie wysychają tak jak te na bazie wody i dają większy poślizg.

Gość cwaniara z wąchocka
ja tam w sumie to tylko oliwkę ... nic nie wysycha a już bynajmniej nie podraznia cholera no, bo se tu śpiwór przyniosę 😠💤😴

Gość plater1
madziu kup jakis nawilzacz i bedzie ok... na sucho ciezko jest;p

Gość hellobejbe
Kup sobie ogórka w warzywniaku i wkładaj w dupsko