Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___Młodziak___

Idę pierwszy raz głosować w wyborach - mam pytanie

Polecane posty

Gość ___Młodziak___

Mam pytanie jak wyglądają wybory od strony praktycznej. Biorę dowód osobisty... i ? Co dalej? Jak to wygląda, ile to trwa? I jeszcze pyt. z kosmosu - czy tą chwilę mam traktować jako doniosłą i ubrać się w miarę porządnie, czy normalnie? To nie żart, serio nie nic nie wiem.

Gość koniec kariery NARA
bierzesz karte od pani i stawiasz krzyżyk na liscie nr 1. ;)

Gość taki jeden samcowaty
boże... idziesz dajesz dowód podpisujesz listę że to ty. Bierzesz kartki. Idziesz za kotarę zakreślasz i wrzucasz do skrzynki. A na poważne to ja nie wiem czy nie zdejmę gaci i nie podetre się tą listą jak nie będzie JKM. Pojeby... i ustawianie. Czemu zawsze PO i PIS jako główne w sondażach??

Gość Nasturcjaa
bierzesz karte od pani i stawiasz krzyżyk na liscie nr 1. dokładnie :)

Gość Lepiej zostań w domu
Zimnego browarka se strzel. Oddawanie głosu na rozkaz zostaw psom...

Gość ___Młodziak___
Czyli jak nie będzie kolejki, to stawiam krzyżyk i pyk pyk mogę se iść? ;) A ludzie za przeproszeniem normalnie idą ubrani, czy jakoś patriotycznie w garniakach czy coś?;) Od której się zaczyna oddawanie głosów?

Gość gklfdgklgklgkdf;l
Tylko pamiętaj jak głosujesz na PIS to stawiasz krzyżyk a jak na PO to rysujesz kółeczko .

Gość co do ubioru nie ma wymagań
Co do JKM to już za 2 dni i szanse, że osobiście na jego osobę będzie można głosować to tak jak trafić w totka.

Gość ja tez mam pytanko
do sejmu mam juz wybrany typ, a do senatu? to nie kumam o co chodzi z senatem, bo z tego co wyczytalam sa 2 karty do glosowania ?

Gość słowo na dobranoc
weź sztandary i flagę Polską a przed POstawieniem krzyżyka odśpiewaj MAzurka Dąbrowskiego :classic_cool:

dlatego jestem za unieważnieniem wyborów. Połączeniem się palikota i jkm. 0 pojebanych sondaży przedwyborczych. 0 wydawania kasy państwowej na reklamę rozbiciem parlamentu wprowadzeniem obowiązkowej obecności Odcięcie dodatków pefron zasiłków itd. Mój znajomy lepiej żyje z zasiłków mają chyba 6 tke ?? Meble dębowe lite w kuchni... 2 kompy oba kupione za 7 tyś bo do tylu im zwracają co 5 lat. ODPIERDOLENIEM SIĘ OD MOJEJ PENSJI. WIĘCEJ MI NIE TRZEBA. DZIĘKUJĘ A poważnie myślę o tym by zwołać tv i podetrzeć się listą wyborczą

Gość Lepiej zostań w domu
Sejm - miejsce spotkań marionetek oligarchów i innych grup interesów. Senat - jak marionetka jest stara i znudzona robieniem z siebie błazna przed kamerą, to idzie do senatu albo europarlamentu. Widzisz jakie to proste!

jeszcze jedno... ROZLICZANIE PRZETARGÓW Jakim cudem niemcy budują autostrady taniej?? Z granitu a nie z asfaltu?? Mając przy tym pensje ok 3 razy większe ??

Gość porada adwokacka
Radzę się ubrać wizytowo bo niekiedy może być ktoś z aparatem i wyjdziesz na głupa jak się zobaczysz potem w gazecie.

Gość fujarek76
Głosuj na PiS, bo pragnę rozbioru Polski w granicach z 1913 r.

Gość ___Młodziak___
O dzięki @Porada adwokacka, wezmę okulary przeciwsłoneczne przeciw wszelkim aparaciarzom:)

Gość Feliks kuzyn Donka
Ale idiota.:D:D:D:pewnie z PO :D:D:D:D Usłyszał to pewnie od żyda michnika :D:D:D

Gość POkemon.....
Instrukcja prosta jest: Otrzymujesz kartę do głosowania i na pierwszej kartce, na pierwszej liście stawiasz X w pierwszym kwadraciku.