Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danusia s

Moja wielka prosba do tych co chca głosowac na ruch poparciaPALIKOTA

Polecane posty

Gość danusia s

Nie róbcie tego bardzo proszę ,poniewaz Palikot jest własciwie sam Nie stoi za nim nikt kto moze cos zmienic w tym kraju na dobre Na listach wyborczych sa pedały ,lesby ,nawiedzone feministki ale to jeszcze nic , jest najgorsze jest to ze w szeregach tej partii jest również niejaki Pietruszka!!!--własnie ten ktory brał udział w zamordowaniu Popiełuszki--- w tv powiedział o tym GOWIN

Gość jugo
i myślisz, że posłuchamy prośby osoby, która o innych mówi "pedały i lesby" :O trochę tolerancji :O masz swój głos to go oddaj na kogo chcesz i nie zawracaj dupy

Gość danusia s
a jak mam nazwać pedałów i lesby? zacni obywatele i zacne obywatelki? ja nazywam rzeczy po imieniu pedał to pedał

Coś Ci powiem ;) co z tego że drze mordę czasem... jest biznes]menem. który zarobił w życiu więcej kasy niż możesz sobie wyobrazić... ktoś taki jako premier faktycznie mógłby wdrożyć w Polsce POZYTYWNe mechanizmy... a to że ma niewyparzony jęzor??? CO z tego? w końcu polityka to nie kółko różańcowe 🖐️ przynajmniej nie ośmiesza Polski na forum europejskim jak PISIORY :O

Gość danusia s
nie zawracaj d**y:D:D:D:D:D w ustach pedał to trochę brzmi dziwnie ....nie sadzisz??

Gość myślę że nie posłuchacie
w końcu pedofili ato nie zboczenia, o ile dziecko tego chce. Pedofile w USA własnie rozpoczeły uświadamieanie "amerykańckich moherów", to bycie pedofilem jest normlane i nie może być karane, o ile dziecko się zgodzi (np. za cukierka). Głosujcie za "poprawnością polityczną" . Zmieńcie POlskę!

Gość danusia s
jako premier faktycznie mógłby wdrożyć w Polsce POZYTYWNe mechanizmy... on moze tak ale nie ludzie z jego list sam palikot mowi ze na jego liscie do sejmu kandyduje osoba chora psychicznie no troche pomyslec trzeba palikot jest jeden a kandydatów z łapanki na których mozna oddac głos chyba wiecej niz jeden

Dżizas ludzie - nie mieszajcie pedałów z pedofilią :O :O :O bo formalnie ręce opadaja - przecież nie można być AŻ takim ignorantem :O :O :O

Gość Jowannaaa
"jest biznes]menem. który zarobił w życiu więcej kasy niż możesz sobie wyobrazić." O ignorancjo! Palikot był biedny jak mysz kościelna. Poślubił bardzo bogatą kobietę, ukradł jej pieniądze, wyprowadził za granicę i ukrył. Do dziś się o to procesują. A Palikot ma wiele spraw sądowych o nielegalne interesy. No ale młotki nadal będą głosować, bo taki "zaradny". Poczytaj najpierw coś, a nie się tylko wypinasz na murku. Cizas :O

00:40 dyrektorke jest biznes]menem. który zarobił w życiu więcej kasy niż możesz sobie wyobrazić... ktoś taki jako premier faktycznie mógłby wdrożyć w Polsce POZYTYWNe mechanizmy... " Chyba na łeb upadłaś. Jakie zmiany może wprowdzić ktoś, kto zatrudnia(-ł) w swoich firmach byłych eSBeków??? A wyobrazić sobie można - np. te 80 mln zł, które wyprowadził do rajów podatkowych m.in. na Karaibach, żeby tylko nie dzielić się z nimi z żonką po rozwodzie. Cwaniak-kombinator-oszust, idealny kandydat na premiera dla przygłupich polaczków :)

Gość jugo
jestem kobietą, więc nie sądzę. ja też mogę cię nazwać głupią pindą i co - zabronisz mi? sama co, uważasz się za "zacną obywatelkę"? na jakiej podstawie? bo urodziłaś się z taką orientacją seksualną jak większość? żałosna jesteś :O nie zapomnij wpłacić miesięcznej daniny na ojca dyrektora i pójść podrzeć mordę pod krzyż 10 października :O:O:O

mam coś poczytać??? a możesz mi wyjaśnić gdzie te nowinki wyczytałaś? ;) chętie się dowiem coż to za wiarygodne źródło informacji :) 🖐️

Gość wiemy wiemy 5565
nałapał sobie pełno ludków na listy jakiegoś transa biedronia paru upośledzonych ogólnie każdego kto chciał żadna poważna organizacja

Gość dezirers
trzeba byc totalnym idiotą by głosowac na PiS dosc mam Smoleńska oraz gadaniny bez sensu prezesa Kaczyńskiego jak go widze to mam odruch wymiotny

Gość lotrew
palikot to prawie jak niejaki STAN TYMINSKI :D:D:D:D:D:D:D:D polacy to otepiency naiwni jak dzieci

Gość lotrew
jugo jestes lesbą a nie kobietą lesba to takie brzydkomorde kobieto-podobne coś

To prawda, bardzo przykra prawda, ale trzeba to jasno powiedzieć: Polacy to tępa głupia hołota, lepiej żebyście się ku r wa poddali w 1939 🖐️

Gość @ Pendrive.
nie zagłosuje na prezesa bo: 1) nie założył rodziny 2) nie ma prawa jazdy 3) nie umie obsługiwać komputera 4) nie umie robić zakupów 5) nie uprawia żadnego sportu 6) nie potrafi obsługiwać bankomatu

Gość lotrew
lepiej żebyście się ku r wa poddali w 1939 no...lepiej

Gość jugo
lotrew w twoich oczach mogę być nawet zielonym koczkodanem ziejącym ogniem. zwisa mi to

Nie mieszać? W dobie "POlitrycznej POprawności" nie mieszać? Tylko idiota nie widzi związku...

Gość lotrew
nie zagłosuje na prezesa bo: 1) nie założył rodziny 2) nie ma prawa jazdy 3) nie umie obsługiwać komputera 4) nie umie robić zakupów 5) nie uprawia żadnego sportu 6) nie potrafi obsługiwać bankomatu no z aje bist e masz te argumenty godne wielbiciela jeb niete go pali-głupa

Gość pozytywne zmiany
będą polegac na pomnożeniu własnego majątku... a kogo obchodzi, że 80% będzie zdychac z głodu? nikogo...

Gość tyle w temacie tym
jak ktoś taki kto: 1) nie założył rodziny 2) nie ma prawa jazdy 3) nie umie obsługiwać komputera 4) nie umie robić zakupów 5) nie uprawia żadnego sportu 6) nie potrafi obsługiwać bankomatu ma zostać premierem i rzadzić krajem? :O

Gość lotrew
nawet zielonym koczkodanom ziejącym ogniem mozesz strzelic patele:D:D:D:D:D o ile sie na to zgodzą :P

Gość jugo
wybacz ale powiedzonek z gimnazjum nie znam bo do niego nie chodziłam dobranoc

Gość lotrew
1)ma konto 2 umie robic zakupy 3...... 4....... 5...... 6....... Tusk wszystkie te warunki spełniał to czemu nie rządził dobrze?? bo nie trzeba ich spełniac aby byc skutecznym premierem

Jeśli na piśmie nie wyrażą sprzeciwu, to powinno być oczywiście dozwolone :classic_cool:

Gość lotrew
wybacz ale powiedzonek z gimnazjum nie znam bo do niego nie chodziłam nie dosc ze lesba to w dodatku stara ohyda na maksa hahahahhahhahahahahaha