Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miśka8888

JAKI DOBRY PODKŁAD ????

Polecane posty

Gość Miśka8888

Dziewczyny potrzebuje dobrego podkładu fluidu na ślub Jaki polecacie ???

Gość dotiuszaaa
Jak na ślub to polecam estee lauder double wear. Fajnie kryje niedoskonałości, długo się trzyma, minus to cena. On jest mocno kryjący, więc świetny na wyjścia, bo na codzień to odrobinę za ciężki.

Gość Miśka8888
jaka cena

Gość lolka898
Ja Ci polecam podkład firmy Revlon. Utrzymuje się 16h. Niezaleznie od tego jaką masz cerę. Ja mam tłustą i to jedyny podkład, który sprawia że wyglądam i czuje się nieskazitelna. Podsyłam Ci link do strony, gdzie sama kupuję i można go nabyć tanio: http://www.mergeto.pl/merged-auction/6402/revlon-colorstay-makeup-180-sand-beige-tlusta Mam nadzieję, że moja rada się przydala ;)

L'oreal True Match. Najlepszy podklad jaki kiedykolwiek wyprobowalam, kupuje go juz od jakichs 3 lat i dziala naprawde dobrze. Nie jest zbyt ciezki, ale dosc dobrze wszystko pokrywa, tylko dobrze dobierz kolor :) Ogolnie jesli chodzi o slub to mowiac szczerze kupilabym kilka roznych podkladow (wiem, ze to wydatek) i wyprobowala kilka roznych opcji zeby zobaczyc co bedzie na Tobie dobrze wygladac :) Bo kazda dziewczyna jest inna i lubi co innego.