Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donka34234

tatuaż na nadgarstku:) co sądzicie? Ma któraś?:)

Polecane posty

Gość donka34234

Jak wyżej:) Czy któraś zafundowała sobie taką ozdobę? Czy bardzo bolało? Chwalcie się i opowiadajcie czy nie macie z tym problemów itp - jak reagują ludzie.. :) Chcę zrobić ale jeszcze minimalnie się waham.

Gość Aniesia26
Ja mam tatuaż na wewnętrznej stronie prawego nadgarstka...Mam wytatuowane imię mojej córeczki w języku arabskim. Tatuowanie nie bolało ... tyle że ja mam w dość mały wzór (1cm x 6cm). Zrobienie takiego wzoru trwało ok.pół godzinki. Jak ludzie reagują ? Bardziej ciekawsko niż krytycznie. Ci co mnie znają wiedzą że mam jeszcze dwa większe tatuaże na plecach więc ten mały nie robi na nich wrażenia :) A ci ludzie, którzy mnie nie znają nie oceniają na podstawie tatuażu.

Gość donka34234
czy myślisz że miałabym problem ze znalezieniem pracy ? aktualnie od listopada będę pracowała w żłobku z małymi dziećmi. Czy jest jakieś przeciwwskazanie ? Chciałabym napis miłość-rodzina-przyjaźń-szczęście w języku francuskim i małe serduszko, a w środku litera imienia mojego mężczyzny. Ile płaciłaś za zrobienie tatuażu? :) mój również byłby niewielki gdyż chciałabym aby te napisy były niewielkie:)