Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczaruj mnieeee

Czy jest tu ktos w zwiazku z tzw. Milosci od Pierwszego Wejrzenia?

Polecane posty

Uwierz mi kochana,byłam już całkiem zrezygnowana-po 2 długoletnich nieudanych związkach (jeden zakończony zaręczynami) myślałam że zostanę sama całe życie,a każdy facet to drań albo idiota.... ...no ale myliłam się.............dzięki Bogu!!!

Ewula ma rację:) Miłość sama cię znajdzie,życzę Ci tego bo to najpiękniejsza sprawa na świecie:)

Gość zaczaruj mnieeee
Ewulka, dzieki za mile slowa 🌻 Nie wiem, co mam o tym wszystkim myslec, a to, ze mam watpliwosci, to chyba nie najlepszy znak...

Gość aha ii ach
jeszcze raz napiszę, bo już to pisałam. Nie polecam. To jest zakochanie sie w wygladzie, ślepe i idiotyczne. Dobrze, jeśli przypadkiem traficie na dobrego człowieka, ale mozecie trafic na psychola, jak ja. Klapki na oczach i się tego nie widzi, a jak się zobaczy, to zwykle za późno, myślę że o wiele lepsza jest normalna miłośc, przychodzaca z czasem, na bazie tego, jakim człowiekiem jest wobec nas ten meżczyzna.

Gość zaczaruj mnieeee
Ime, Tobie tez dziekuje 🌻

Gość zaczaruj mnieeee
aha i ach - wiem, ze czasam to prawda, ze zauroczymy sie kogos wygladem itp. ale z tego co pisza dziewczyny, to jest to mozliwe!

Gość zaczaruj mnieeee
tzn. milosc od pierwszego wejrzenia jest mozliwa :)

Gość alehandro
już nie...:/

Wątpliwości są zawsze-człowiek to takie stworzenie,co zawsze szuka sobie dziury w całym... Pamiętaj,jeśli nie możesz i nie chcesz bez kogoś żyć (bez względu na jego wady i niedoskonałości)-to jest to.... Do tego dochodzi obustronny szacunek,poświęcenie i oddanie... długo by wymieniać...

Gość zaczaruj mnieeee
czemu juz nie?

Gość alehandro
byłem, ale się skończyło. Odeszła 3 lata temu.

Gość zaczaruj mnieeee
Ewula, no wlasnie ja mam takie watpliwosci... To znaczy jestem troche zawiedziona, zastanawial sie ok. dwoch miesiecy, co do mnie czuje, nie wiem, moze to troche dlugo :(

Gość zaczaruj mnieeee
alehandro, szkoda, wspolczuje...

Nie piszcie głupot!!! Miłość od pierwszego wejrzenia i zauroczenie to dwa różne uczucia.. obydwa przeżyłam i jest między nimi ogromna różnica... to drugie to tylko (sorry za wyrażenie) mokro w majtkach...

Gość zaczaruj mnieeee
Ewula, hihi dobre ;)

Gość alehandro
nie ma czego współczuć. odeszła i się skończyło. Zostałem sam, każda następna to już nie to samo, a młody nie jestem. Uważam, że prawdziwie kocha się tylko raz. Amen.

Gość zaczaruj mnieeee
alehandro, a moze jeszcze jest szansa, ze wroci?

alehandro:) A ona kogoś ma? Ułożyła sobie życie?

alehandro,współczuję Ci z całego serca,ale wiesz,jak pisałam wcześniej ja też byłam w dwóch długoletnich związkach , a jeden z nich zakończył się zaręczynami (długie 7 lat)... też byłam nieszczęśliwa...nawet nie wiesz jak bardzo,myślałam ,że to już koniec,a też młoda nie jestem (widać to po nicku)... ale co cię nie zabije to Cię wzmocni.... i wszystko ma swój cel i przyczynę... zobaczysz,że pewnego pięknego dnia spotkasz kogoś... kogoś tylko dla Ciebie i wszystko poskłada się w całość i zobaczysz,że gdyby nie to co Cię spotkało wcześniej nie byłbyś tym kim jesteś i może ta kobieta nie pokochałaby Cię wtedy... życzę Ci wszystkiego dobrego!!!!!!

Gość ewula8791*****
jestes 87 rocznik? To mloda jestes?

Gość alehandro
Ułożyła sobie zycie, jest w związku od 2óch lat. Wydaje się być szczęśliwa, choć może to jest dobra mina do złej gry. Spotkałem ją w poprzedni piątek po dwóch latach. Nie wyobrażacie sobie jak mi serducho biło. Poszliśmy na kawę, wyjaśnilismy sobie pewne sprawy i tyle... znikła za rogiem, a ja nie mogłem spać kilka dni. Nawet moja obecna partnerka coś wyczuła, ponoć zachowuje się dziwnie od tygodnia. Ech ta wasza kobieca intuicja coś w niej jest...

Gość zaczaruj mnieeee
musze zniknac na jakies 2 godzinki. Mam nadzieje, ze wpisow przybedzie ;)

ja niestety też znikam na jakiś czas,ale będę wieczorkiem Pozdrawiam wszystkich,nawet tych zgorzkniałych ;)