Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczaruj mnieeee

Czy jest tu ktos w zwiazku z tzw. Milosci od Pierwszego Wejrzenia?

Polecane posty

Oj chyba jakiś skrzywdzony do nas dołączył:( Do alehandro:)Widocznie nie spotkałeś jeszcze tej prawdziwej miłości bo w tym jest ambaras żeby dwoje chciało naraz

Gość franiana102
jak z ta miloscia u was bylo? od razu zaczeliscie sie spotykac i czy byliscie sobie przez caly czas wierni? :classic_cool:

Gość franiana102
o i jeszcze jedno pytanie - czy zawsze byliscie pewne, ze dokonalyscie wlasciwego wyboru?

Gość zaczaruj mnieeee
Witam wszystkich, wczoraj niestety nie udalo mi sie juz wrocic... Mam nadzieje, ze wpisow przybedzie :)

Gość mikimouseee
Ja osobiscie nie przezyłam czegos takiego ale wiem ze istnieje znam 2 pary, które od razu wiedziały ,że ten to ten a ta to ta...ja marze o takim doznaniu .... jestem po zerwaniu zareczyn z mojej strony z jednej strony ulga bo to okazało sie ,ze był dreczyciel psycziczny z drugiej pustka...mineło pół roku mam powodzenie ale nie szukam juz na sile na imprezech internecie.... tak jak ktos napisal szczescie i milosc samo nas znajdzie tylko trzeba byc cierpliwym...ja wierze w przeznaczenie bardzo mocno ....

Gość Pomóż Zwierzętom
EUROPEJSKA NAJWAZNIEJSZA PETYCJA PPRZECIWKO OKRUCIENSTWU WOBEC ZWIERZAT POTRZEBNE MILION PODPISOW Ta kampania nawet jak zostanie rozstrzygnieta, to i tak za malo. Na stronie www.8hours.eu skladane sa podpisy (szybko i latwo) ktore sa za kampania. Ilosc potrzebnych podpisow dla rozstrzygniecia sprawy to milion, litit czasowy 4 listopada. Mamy taki glupi kraj ale zeby W OGOLE cos zrobic i w ogole poprawic, lub chociaz zwrocic uwage na problem LICZY SIE KAZDY PODPIS. Jest to kampania europejska. Bywaja tacy ludzie ktorzy nie dostrzegaja problemu, bo sami nie sa w takich opisanych sytuacjach http://ratujkonie.pl/category/raport-o-transp ortach-zwierzat/raport-2000/ Ludzie tak naprawde wiedza jacy jestescie naprawde. Pomoc sie oplaca bo role w kazdej chwili moga sie odwrocic. Rozsylajcie petycje, umieszczajcie ogloszenia na szkolach, na tablicach ogloszeniowych, na klatkach schodowych. Kampania konczy sie 4 listopada a jeszcze potrzebne jest niemal drugie tyle głosow! Kazda jedna osoba moze pomoc bo jestescie WIELCY!

Gość zaczaruj mnieeee
mikimouse - na pewno znajdziesz kogos wyjatkowego :) tego Ci zycze:)

Gość mikimouseee
Nie dziękuje :-) wiem o tym czuje to :-) trezba miec oczy szeroko otwarte ale nic na siłe... :-)

Gość podnoooosze
do gory!

Gość xoxoxox...
czyli chyba cos takiego nie istnieje :(