Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość j ghj fyu

opinie o kdc, weltbild

Polecane posty

Gość j ghj fyu

co sądzicie o tym produktach? według mnie nie warto zamawiać. mam od nich garnki, widać że są słabej jakości, jeden jest nawet uszkodzony.To samo z serwisem obiadowym, pełno wad fabrycznych, nierówna powierzchnia, jeden talerz wyszczerbiony... już nic od nich nie kupię - nie polecam

Gość mądrala nie wiadomo skąd
to zależy , nieraz kupiłam od nich fajną rzecz a nie raz sie naciełam, ogólnie po zmianie kdc na wielbild ceny poszły w górę:D ostatnio podobały mi sie szklane miseczki (zestaw 5 szt) u nich za 24,99 a w polskiej chacie te same kupiłam za 14,99:D więc kosę mają straszną:D

Gość armiinka
Wygląda na to, że Świat Książki nie miał wielu klientów - więc albo zmienili nazwe, albo kupiła ich jakaś większa firma i oprócz książek zaczęli też sprzedawać jakieś tandetne chińskie bibeloty. Jak dla mnie to zeszmacenie się firmy - ale jak kto woli.

Gość Czyński
czasem coś ciekawego można wypatrzeć

Gość Andzia133
Zamówiłam ksiązki 13.05, zapłaciłam przelewem w ten sam dzień. Do dziś nie mam książek ani zwrotu pieniędzy.Interweniuje mailowo i telefonicznie i jak narazie sprawa jest nie rozwiązana. Nie polecam nie zamawiajcie tam nic. Nigdy mnie coś takiego jeszcze nie spotkało. Totalna porażka!!!