Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam on

przeczytajcie to zanim zagłosujecie na PO

Polecane posty

Gość taki tam on

"W Internecie kampania wyborcza jest ostrzejsza niż w telewizji. Oto jaką propozycję otrzymał portal po-land.pl ze strony przedstawicieli partii rządzącej. Na swojej stronie publikuje skany dokumentujące tę internetową konwersację. Przedstawicielka PO: Witam! Reprezentuję komitet... Chciałbym zapytać, czy interesowałaby Cię współpraca z naszym komitetem Administrator: Witam! Jakiego typu współpracę ma Pani na myśli? Przedstawicielka PO: Chodzi o dotarcie w najbliższej kampanii wyborczej do jak najszerszego grona młodych wyborców, którzy odwiedzą min. serwis pol-and.pl. Interesowałoby nas zamieszczenie przez Ciebie kilku zabawnych obrazków. Oczywiście odpłatnie Administrator: Tzn. chcą Państwo wykupić u mnie baner reklamowy? Przedstawicielka PO: Właściwie to bardziej zależałoby nam, by materiały były dodawane jak inne obrazki na stronie po-land.pl z możliwością udostępniania ich na facebooku. Najlepiej bez sygnatury PO. Zwłaszcza przy tych najostrzejszych satyrach z Kaczyńskiego. W zamian jesteśmy w stanie zaoferować poza gratyfikacją pieniężną promocję Twojej strony i innego typu korzyści. Administrator: Hm. Pasuje. Publikacja jednego obrazka 400.000 + VAT., co do promocji to się obędzie, ale chętnie zostałbym po wyborach wiceministrem kultury w Waszym rządzie. Pasuje? Tak być powinno. Przecież nie ma w tym nic zdrożnego, że partia rządząca chce wyciągnąć rękę do biednych internautów. Wiadomo, że z odpowiednim poparciem można zajść daleko, a i żadne CBA nie zapuka do drzwi." zródło: serwis "W sieci opinii"

Gość rewtere
Daj jakieś linki do źródeł jeśli możesz bo nie chce mi się szukać. :)

Gość Sanetta
to przeciez oczywiste że stado baranów bedzie głosowało na PO bo sa ślepi i głusi i wierza we wszystko, co PO im wciśnie.

Gość a po co mam czytać wypociny
jakiegoś pisiora, wolę sto razy spokojne PO, niż przygłupów z PiS, razem z ich chorym na głowę prezesem.

Gość a po co mam czytać wypociny
przepraszam, jestem od dziecka uposledzony i chodzilo tu o mojego pisiora ktory ma ledwie 3 cm:(

Gość w ostatecznym rozrachunku
no to może pisuarku, co, może być jeszcze PISDORn, jak Lodovico Dorn wytrzeźwieje....

Gość w ostatecznym rozrachunku
nie wysralem sie dzisiaj i gowno mi mozg uciska:(

Gość Nawet jak będzie padał deszcz
PO to gówno społeczne. Jej miejsce jest w nocniku a nie w Sejmie. :) ( tego października wrzuć rudego do śmietnika. :)

Gość 903
Dzięki za źródło. :) Jeden głos mniej na PO.