Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jina

DOBRY DENTYSTA DZIECIĘCY W KIELCACH ŁODZI LUB RZESZOWIE

Polecane posty

Witam, mam 2,5 który ma próchnice w jednym ząbku zaczął go boleć gdzie w Kielcach można wyleczyć bez bólu. Słyszałam kiedyś w TV Kielce o takiej klinice tylko już nie pamietam czy w Kiecach czy gdzieś w województwie świętokrzyskim Co sądzicie o Laserdent w Łodzi? Czy możecie polecić jakieś kliniki stomatologiczne ewentualnie może możecie przed jakimiś ostrzec? Szukam gabinetu/kliniki który przede wszystkim świadczy usługi na wysokim poziomie i kompleksowo Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc w wyborze...

Gość moja mamma
FA-DENT Centrum Stomatologii Rodzinnej ul. Wiśniówka 38 a, Zagnańsktel. 503 179 971

Gość mała_owieczka
jak ktoś będzie szukał dentysty w Łodzi mogę polecić Bamed na ul. Ks. Brzóski, bardzo fajna i miła jest doktor Beata Kosowska.

Gość robaczek maly
to jeszcze z rzeszowa poleccie stomatologa dzieciecego

Gość marleniaaaaaaaaaaaa
jeśli chodzi o łódź to polecam http://mak-laser.pl/ na Cieszkowskiego 4 ... idź z maluchem a na pewno się nie rozczarujesz. Pani stomatolog z gołębim sercem :)

Gość Smutaskowa256
Z dentystów dziecięcych mogę w Kielcach polecić panią Głogowską - ma gabinet w Becher Silver, no i najważniejszą zaletą u niej jeśli chodzi o dziecko jest nie tyko dobre podejście do malucha, ale i sprytnie wymyślone, że w czasie zabiegu jak dziecko siedzi na fotelu, to może jednocześnie oglądac sobie w tv ulubioną bajkę - to nieźle odstresowuje:). Adres: www.kielce-stomatolog.pl

Gość gość
jeśli szukasz w Łodzi to spokojnie możesz się wybrać do Bamedu, niezależnie do której pani dentystki pójdziesz będziesz zadowolona. Są bardzo dokładne i co najważniejsze w przypadku dzieci potrafią się z nimi obchodzić. Mają bardzo fajne podejście do tych małych pacjentów

Gość gość
W Rzeszowie mogę polecić Ci gabinet stomatologiczny, do którego chodzę osobiście - www.nzozalmadent.pl Przyjmuje tam kilku specjalistów, więc nie powinno być problemu z terminami.

Gość euforija
w rzeszowie to moja młoda chodzi do Videntu - bardzo fajni lekarze tam pracują, leczą bezboleśnie a przy tym jest taka przyjazna atmosfera w gabinecie - wiadomo do dzieci to trzeba mieć podejście!!:)

Gość Martucha1980
Przede wszystkim ważne jest by dziecka na początku nie zrazić do dentysty. W takim przypadku ważna jest pierwsza wizyta i podejście stomatologa do małego pacjenta. Z młodszym synem chodzę do Family Dent w Kielcach. Pani doktor Agnieszka Sowiar to młoda, uśmiechnięta osoba, o super podejściu do dzieci. Nowoczesny sprzęt (super fotel) i świetne materiały. Polecam. http://familydent-kielce.pl/