Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chiconna

Nie rozumiem facetow!!!

Polecane posty

Gość Chiconna

Po co były facet odzywa sie do mnie po ponad 9 miesiacach od zerwania i pyta czy kogos mam?? Normalnie to trzeba miec tupet,zwlaszcza ze to on mnie rzucił, a teraz co??? Mysli,ze go przyjme z powrotem.., Mialyscie dziewczyny tak,ze byly Was o cos takiego pytał i to po takim czasie od zerwania??

Gość gfcgfc
nie może znaleźć dziewczyny i jesteś jego ostatnią deską ratunku

Gość Chiconna
No własnie tez tak sobie pomyslalam, hehe:D skurwiel jeden ;)

Gość uyuytyuo
tak, co jakiś czas mnie zapraszał na kawę, kolację, spacer i jak doszło do spotkania, które miało być kumpelskie to pytał czy kogos mam. on był w związku, ja chyba wtedy też z kimś kręciłam, ale to mu nie przeszkadzało w podrywaniu mnie na nowo. on chyba lubił spotykać się z kilkoma równocześnie. zerwałam z nim kontakt i przestałam mu odpisywać, co mu nie przeszkadza do mnie pisać raz na kilka miesięcy.

Gość dgdgh
zapytaj czego chce, a nie snuj bajek o powrocie.

Gość Chiconna
Ale ja mu powiedziałam,że kogos mam,a On dalej do mnie pisze.

"Ale ja mu powiedziałam,że kogos mam,a On dalej do mnie pisze." To teraz Ty mu powiedz, że kogoś masz. A jesli on znowu napisze, to przypomnij mu, że kogoś masz. Jeśli i to nie pomoże, to powiedz mu, że Przecież Ty kogos masz :p ... i ten ktoś się w końcu wkurwi, bo ileż można czytać swojemu facetowi takie idiotyczne smsy od byłego. :p

Gość Chiconna
Własnie ja mu nie odpisuje na smsy, bo nie chcialam żeby sobie pomyslał,że jest jeszcze na cokolwiek szansa miedzy nami po tym wszystkim jak sie zachował wobec mnie,ale bylo minelo. A swojemu obecnemu facetowi przeciez o tym nie mowie, chyba logiczne.