Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trzęsinóżka 25

Mój facet był u jasnowidza i twierdzi, że poleciałam na jego kasę. Ha ha ha

Polecane posty

W mojej rodzinnej miejscowości jest jasnowidz, rzekomo bardzo dobry, nawet moja mama korzystała z jego "usług". Mój wcześniejszy ex, kiedy postanowiłam się z nim rozstać był również u niego i naopowiadał mu takich bzdur, że jak to usłyszałam, to myślałam, że pęknę ze śmiechu. Teraz mój obecny również korzystał z jego rzekomych umiejętności i podobno powiedział mu, że poleciałam na jego kasę, co jest oczywiście absurdem totalnym, bo tak naprawdę jej nie miał. Teraz oboje jestesmy w U.K. on nie pracuje, bo przyzwyczaił się do innej pracy, metaforycznie pisząc "do prezesowania" i nagle oskarża mnie, że wczesniej poleciałam na jego kasę, gdzie teraz to tylko ja płacę za czynsz i za zakupy i tylko ja pracuję. Wczesniej, kiedy on zarabiał 10 x razy więcej niż ja( nie bedę pisać ile dokładnie, bo zaczną się pojazdy) i tak starałam się jak tylko mogłam, robiłam zakupy, płaciłam połowę za czynsz. Jeśli zdarzyło się, że nie wziął ode mnie kasy to zawsze mu coś kupowałam i wydawałam prawie tyle samo co miałabym stracić na czynsz. Po przyjezdzie tutaj on popadł w totalną depresję, ale co najważniejsze nie chce ze mną w ogóle o tym rozmawiać . Do pracy wychodzę o 3 rano, wracam o 15, jak przychodzę nie jest ani ugotowane ani posprzatane , nigdy nie pyta co tam w pracy i jeszcze ma czelnośc mówić, że poleciałam na jego kasę, gdzie absolutnie nigdy nie dostałam nawet kwiatka od niego, na dzień kobiet po awanturze kupił mi płytę cd, na imieniny łańcuszek z wisiorek, tzn. 2 tyg po , bo nawet nie złożył mi życzeń. Faceci to kutasy!

Gość skarbie ty wiesz moj jedyny
beznadzieja rzuć go ja miałam cudnego faceta, miał niewiele a oddałby bezdomnego chleb, albo ptakowi na ulicy ...to był anioł :(

Gość skarbie ty wiesz moj jedyny
sama nie wiem...ja kiedys byłam u wrózki na festynie (darmowa wrózka i lipne porady z neta chyba czytała :O) to nawet nie pytalam o mojego ukcohanego bo byłam jego pewna...widocznie to nie ten...ten który by Cie kochał nie sluchalby głupot