Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie miałem jeszcze takiej

seks z dziewicą, jak się do tego zabrać?

Polecane posty

spotykam się z dziewczyną 2 miesiące i okazało się, że jest dziewicą, myślałem, że nie jest, ale to nieistotne. Kurde, spałem z 5 dziewczynami, ale żadna nie była dziewicą i trochę dziwnie się czuję, nie chcę jej skrzywdzić, żeby nie miała złych wspomnień:P ja mam 18 lat ona 20, jakieś rady?:P

Gość ale ona jest dziewica 100%?
czy może niejedno już robiła? jakieś pieszczoty były? na jakim jesteście etapie?

ona nic nie robiła jeszcze, przynajmniej tak mówi:P zresztą to czuć, bo wstydzi się nagości i w ogóle jest skrępowana. fajna dziewczyna, ale ja jestem przyzwyczajony do innych reakcji:P

Gość dosfiadczony
Daj do niej kontakt to załatwię to tak, że nie będzie żałować

Gość przyjaciel w Bó Ló
Bo można ją otworzyć pod właściwym kątem. 💤

Gość przyjaciel w Bó Ló
Chciałem powiedzieć óruchomić. :o

Gość johnyyyy
taka dziewczyna to skarb, bo nie ma nawyków, nie wie czy coś będzie dla niej fajne czy nie, może tylko przypuszczać. jest wszystkiego ciekawa i fajnie się patrzy jak się otwiera. hamuje ją tylko wstyd, a nie poprzednie doświadczenia z innymi partnerami. zresztą to uczucie bycia pierwszym dla kobiety. dotykasz kobietę wiedząc, że nikt inny tego nie robił... rozmarzyłem się...

Gość przyjaciel w Bó Ló
Nie ma takiej pochwy na świcie, coby nie dała się óruchomić. Nówka sztuka, nie śmigana.

johnyyyy Jak masz 15 lat i duuużo czasu ci chęci to bierz... Chętna i otwarta... Jaaasne. :D Nie ma nawyków- kiepsko, wstydzi się- porażka, być pierwszym- a po kiego mi to? Seks ma być namiętny i dziki! Szkółki niedzielne niech sobie inni prowadzą.

"A jak się okaże, że to bubel i w ogóle się nie uroochomi?" Uruchomi się :D Tylko czy on ma właściwy kluczyk? I kod do alarmu :P

chciałem rady, a nie rozprawiania się nad wyższością dziewic:P czy wyższością nie dziewic.

Normalnie jak z każdą, ze mną nikt się tam nie pieścił. :p Według mnie najlepsza pozycja klasyczna, i zdecydowanym ruchem. Musi być mokro, jak się sama nie zmoczy to zmoczyć ją czymś.

Gość johnyyyy
nie pisałem, że jest chętna i otwarta od razu tylko, że z czasem się taka robi:P

Gość przyjaciel w Bó Ló
Mózg należy óruchamiać w gimnazjóm. :o Pochwę też można.

"nie pisałem, że jest chętna i otwarta od razu tylko, że z czasem się taka robi" A do tego czasu ruchasz kłodę. :classic_cool:

Gość jesli chodzi o dziewice
to strasznie się przywiązują do pierwszych partnerów, nie można się od takiej uwolnić potem, strasznie naiwne są, miłość po grób:classic_cool: miałem dwie to wiem;)

Nom. I do tego taka kłoda niechętna do nauki się ciebie uczepi i masz przerąbane...

Gość johnyyyy
no ok, a ja mam ochotę:D tylko chętnej brak:D

Podjedź golfem TDI pod gimnazjum to będziesz miał niewielką szansę że któraś z nich będzie z błonką...

Gość johnyyyy
może być nawet beż błonki:classic_cool: byle była dziewicą:)

Gość Pierdolenieeeeeeeee
Pierdolicie jakbyście wiedzieli wszystko o seksie od czasu wyjścia z pochwy. Od czegoś trzeba zaczac prawda? Może dziewczyna okaze się byc zajebista w lozku. Ale do wszystkiego potrzeba czasu. Jesli jednak nawet czas i chęci nic nie dadzą wtedy trzeba zaczac się martwić.