Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Top cumshot

Badanie nasienia

Polecane posty

Gość Top cumshot

jak wyglada badanie nasienia? kto robił? w jaki sposób jest pobierane i gdzie?

no albo w klinice nieplodnosci albo w banku nasienia-zalezy jaki masz cel:) tam dostajesz gazetke,film i idziesz "wydalic" niesienie :P

Gość Top cumshot
mam skierowanie do przychodni bo problem z potomstwem - własciwie go brak i nie wiem co mnie czeka

Gość olakroto
to zalezy czy robisz prywatnie w klinice leczenia niepłodności(polecam) czy na nfz mój M najpierw miał na nfz- pojechał do szpitala a tam pani w labie wręczyła mu kubeczek i kazała wrócić z nasieniem. no więc oddawał nasienie w ogólnodostępnej toalecie jedną ręką trzymając klamkę bo drzwi nie były zamykane na zamek a druga wiadomo co robiąc :) dobrze, że mój M miał lightowe nastawienie i polewał z całej sytuacji bo generalnie to trochę upokarzające. potem trafiliśmy no prywatnej kliniki niepłodności. tam nawet nie chcieli zerknąć na wyniki ze szpitala i kazali powtrzyć. ale tu już ameryka. przyjechał o umówionej godzinie. dostał kluczyk to pokoiku w którym pełno było różnych czasopism erotycznych, filmów - do wyboru do koloru. spokój i pełna dyskrecja :)

Gość Top cumshot
a jeśli np komuś cięzko samemu "to zrobić"?:) kurcze no faktycznie siedzi jakaś laska a Ty idziesz z kubeczkiem nasienia i jej wręczasz:/

Gość olakroto
hmm, jeśli masz z tym problem to możesz wejść do pokoju ( względnie toalety) z żoną- zawsze raźniej, a może chociaż klamkę potrzyma :) przepraszam, że trochę żartobliwie, ale chyba takie podejście jest najlepsze. nie stresuj się! dla nich to chleb powszedni! polecam wam jakąś klinikę- badanie kosztuje około 150 zł a warunki są bardzo dobre. nie paradujesz po korytarzach z nasieniem. po załatwieniu sprawy, zostawiasz nasienie na stoliku i zamykasz drzwi. potem odsajesz klucz, a pielegniarka idzie i zajmuje się resztą.

Gość Top cumshot
heheh idzie bierze na palca i próbuję;) żartuję oczywiście;) no mam nadzieję, że żaden Marian z kotłowni nie pomaga przy tym;)

Gość olakroto
swoją drogą ten mój M to prawdziwy bystrzacha! zapierał się że nigdy wcześniej tego nie robił, a tak świetnie mu za każdym razem szło :) :) :) ogólnie nasienie oddawał 4 razy. zawsze szybko i sprawnie :) teraz jak za często chce się bzykać to mu mówię, że przecież ma wprawę i niech sobie sam radzi :) :) :)

Gość Top cumshot
Olu chyba każdy facet się wypiera że tego nie robił podczas gdy w rzeczywistości wiele razy;) ciekawe jak to jest u kobiet:)

Gość olakroto
tak jak i u mężczyzn ;)

Gość Top cumshot
oj, juz lepeij oddawać nasienie w ogolnodostępnej toalecie niż paradowac nago u Gina:(

Gość nan nanana
a co ma cie czekac oddajesz nasienie i po sprawie a reszte badaja w laboratorium mom m tez oddawal i to dwa razy bo mamy problem

Gość nan nanana
Top cumshot a kto powiedzial ze badanie nasienia oddaje sie nago u ginekologa?

Gość Top cumshot
czytałem gdzieś że czasami można nawet odbyć stosunek przerywany z partnerką...:|

Gość Top cumshot
nie no ja wiem że tak nie jest, tylko współczułem Wam kobietom wizyt u ginekologa:(

Gość nan nanana
idzie sie przwyczaic ja z moi m co miesac chodzimy do kliniki leczenia nie plodnosci

Gość Top cumshot
widziałem gdzieś, tylko nie wiem czy to prawda, pewnie nie, że gość nie mógł oddac nasienia, to pielęgniarka ubrała rękawice, włozyła jednego palca w tyłek mu, drugą ręką kilka razy poruszała i gość niczym z fontanny strzelił ku swemu zaskoczeniu:)

Gość nan nanana
NIE NO BEZ PRZASADY A TAK NA POWAZNIE ILE SIE STARASZ JUZ Z PARTNERKA? sorki caps lock mi sie włączyl ona mialam badania juz>?

Gość Top cumshot
1 rok, miała badanie i dzięki temu ja dostałem skierowanie, wyszło jej coś że dosłownie ma za twarde jajeczka i nie pekają, usg pokazało 5 starych jajeczek w środku.

Gość nan nanana
aha no rok to jeszcze nie wiele my z moim staramy sie juz ponad 3 lata

Gość Top cumshot
w przyszłym, tygodniu przez dwa dni lekarz kazał "intensywnie się kochać" tylko nie wiem co znaczy intensywnie:)

Gość gość
Niedoświadczony jesteś, intensywnie czyli do utraty tchu. Ja bym nigdy nie dał 150 zł na badanie nasienia, lol to nie dość, że śmieszne to i upokarzające dla faceta, lepiej iść do prostytutki i dać jej 100 czy 150 zł, z krzyża spuszczony doskonale