Zakłopotana2 0 Napisano Październik 8, 2011 Witam Mój Gin przepisał mi na pierwszy raz Artizie. Wczoraj wziełam pierwsza tabletke o 18...Mam do was takie pytanko od kiedy moge bezpiecznie sie kochać i czy miałyście jakies skutki uboczne przy rym leku?? Prosze o odpowiedzec bo nigdzie nic o nich nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 8, 2011 oczywiście że odpowiedzi na te pytania są, i to nawet w ulotce tabletek, radze ją przeczytać ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xnieznana Napisano Październik 15, 2011 ja biore artizie od marca zadnych skutkow ubocznych. znaczy napoczatku przez jakies 2, 3 miesiace piersi mialam przez caly czas nabrzmiale i obolale, ale przeszlo. a kochac normalnie bez dodatkowego zabezpieczenia zaczelam po 2 miesiacach, oczywiscie biore regularnie dziennie o tej samej porze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alutka09080601 Napisano Listopad 8, 2011 jeżeli wziełaś w pierwszym dniu okresu to bezpiecznie możesz się kochać już po 2 tygodniach. ja biorę artizię już 3 miesiąc i jest ok. lecz w pierwszym tugodniu czułam się strasznie tak jak bym miała mega kaca. ale ten czas już miną i teraz jestem bardzo zadowolona z tych tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach