YourDesire 0 Napisano Październik 8, 2011 nie, nie jestem malolata, ktora zaczela wspolzycie i ma obawy i brak wiedzy. jestem kobieta-panikara, wiec prosze, wyrazcie swoje opinie - bede wdzieczna. z moim partnerem uprawiamy seks 2lata. przez 1 rok byly tabletki, teraz gumki. cierpie na policystyczne jajniki - przez 3 miesiace nie mialam owulacji. wczoraj nas troche ponioslo...pocieral swoim penisem po moich narzadach wewnetrznych. Bylo troche preejakuliatu, co prawda chlopak wycieral go dlonia. 95% dotkniec nie dotarlo na pewno do wejscia pochwy. Po tym uprawialismy seks w gumce czyli ewentualne znikome plemniki moglybyc "dopchniete" do wnetrza pochwy. zaznaczam ze owulacji nie bylo 3 miesiace...jednak wczoraj i kilka dni wczesniej, dzis zreszta tez, odczuwam taki lekki bol w podbrzuszu - jakby taki jak towarzyszacy owulacji... miewalam to wczesniej a owulacji jednak nie bylo. bol tazke moze byc zwiazany z policystycznymi jajnikami, ale juz sama nie wiem.. uzywalismy zelu durex play, on moze zmniejszac ruchliwosc plemnikow..., poza tym nie mam sluzu typowo plodnego z powodu choroby - lekko grudkowada, nielepka konstystencja. Proszę przemyslcie to... przyda mi sie zdanie innych, pomozcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nan nanana Napisano Październik 8, 2011 dorosla kobieta jak przypuszczam ale zachwujesz jak jak dziecko :O:O hahah szkoda slow idz do gina bo tu nikt nie jest lekarzem a tak glupich pytan to jeszcze nie czytalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YourDesire 0 Napisano Październik 8, 2011 Do lekarza mogę iść za 4tyg na usg czy jestem w ciazy. interesuja mnie po prostu rozne subiektywne opinie - po to jest forum. wiem ze zachowuje sie jak dziecko - ale jestem przerazona wizja ciazy, nie jestem gotowa na macierzystwo, mogalbym tylko szkodzic temu dziecku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nan nanana Napisano Październik 8, 2011 a czemu za 4 tygodnie:O???? to zrob test to jest jakis problem? nie wydaje mi sie a tu nikt ci tego niestety nie powie bo mozna tylko gdybac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YourDesire 0 Napisano Październik 8, 2011 bo na usg ciaze widac dopiero kolo 4-5miesiaca, test wykrywa ciaze najblizej po 1tyg po zaplodnieniu, czyli pewny jest dopiero po 14dniach. wiec jeszcze musze czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tej autorkiii roztrzepanej Napisano Październik 8, 2011 no to co za problem ???? usg wykrywa ciaze po 4 miesiacach buahahahahahahahahaha kto co to powedzial??????:O toi czekac do dnia @ i zrob test masz problem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do tej autorkiii roztrzepanej Napisano Październik 8, 2011 gorszych farmazonów nie cztalam naprawde... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YourDesire 0 Napisano Październik 8, 2011 zrobilam literowke, chodzilo mi tak jak wyzej o tygodnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natia87 Napisano Październik 8, 2011 Nie sądze aby to była ciąża , za krotki czas od współżycia aby bóle w podbrzuszu były spowodowane ciążą. Ból może być objawem właśnie owulacji - czasem tak jest lub nadchodzącej miesiączki , jesli cierpisz na zespół policystycznych jajników to podejrzewam że miesiączki masz nieregularne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Październik 8, 2011 nie będzie z tego ciąży, spoko dobry tekst "pocieral swoim penisem po moich narzadach wewnetrznych" brzmi jakby Ci po wątrobie pocierał xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YourDesire 0 Napisano Październik 8, 2011 dzieki dziewyczyny(natia87 i moniak) zalezalo mi na takim subiektywnym spojrzeniem :) boje sie wlasnie ze mialam owulacje w ten dzien i wtedy wiadomo ryzyko jest wieksze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krykso Napisano Październik 8, 2011 I tak na przyszłość : Nie bój się ciąży, wszakże to jest normalny stan dla kobiet :) Naprawdę to nie jest nic strasznego, tylko radość z rodzącego się życia, które ma swój początek przy poczęciu. Życia które Cię kocha, ufa Tobie. Tyle kobiet znam przeszczęśliwych z powodu dziecka, choć same nie były na to gotowe. Jak chcesz o tym pogadać to pisz na moje Gadu Gadu - 10022736 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach