Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patisiinka

przerażają mnie takie pytania

Polecane posty

Gość Patisiinka

Dziś przypadkiem znalazłam się na forum gdzie dziewczyna pisze "mam 18 lat i nadal jestem dziewica, czy to normalne?" Takich pytań jest wszędzie multum.. Z czego to wynika? Czy naprawdę większość dziewczyn w tym wieku straciły już niewinność? Sama jestem niewiele starsza i wiem, że to nie prawda. Mam mase koleżanek, które pomimo tego, że są zgrabne ładne i faceci się nimi interesują nadal są dziewicami i nie planują tego zmieniać. Spora grupa z nich nawet się nie całowała jeszcze. A te pytania? Przecież 18 lat to wiek w którym już zaczyna się myślec w miare dorośle a to pytanie jest na poziomie przedszkola. Co o tym sądzicie?

Gość media lansują obraz kobiety
wyzwolonej tj takiej która uprawia seks z kim chce i kiedy chce. Przyznać się do nie uprawiania seksu jest obciachem - tk wszystkim wmawiają gazety typu cosmo i durne seriale. Nie, myślę, ze majac 18 lat i być dziewicą to nie jest nic nienormalnego. Dziewictwo nie uwiera więc nie widzę powodu, zeby je tracić tylko dlatego, że inne mówią, ze je straciły. ja czekałam na tego jedynego :) zaczeliśmy ze sobą sypiać jak byłam już dość sędziwa (według niektórych) bo dopiero jak miałam prawie 22 lata. Ale czekałam aż się bardzo zakocham i znajdę faceta z którym będę chciała wziąć ślub. Oczywiście, że teraz taka postawa jest wyśmiewana, ale to nie mój problem. Jesteśmy razem ponad 16 lat i to mój jedyny facet.

Gość kama rama 21
ja stracilam dziewictwo w wieku 17 lat, ale miałam juz chłopaka 4 lata i nadal jestesmy razem juz 8 lat. Te pytania so moim zdaniem nienormalne... w roznym wieku dojrzewa sie do seksu. Moja siostra ma 23 lata i jest dziewica bo nie spotkala nikogo wyjatkowego

Gość Patisiinka
wogole wydaje mi się że lepiej było kiedy seks był tematem tabu. Teraz nastolatki nie wstydzą sie o tym mówic, a co za tym idzie przechwalają się na prawo i lewo co i z kim robiły (tzn wymyślają) żeby byc zaakceptowanym w grupie

Gość sprawdź ewentualnie
nie spotkała nikogo wyjątkowego buhahahaha, nikt jej nie chciał....brak odwagi, okazji, ochoty, oto powód niejednej cnoty, i nie picuj tu farmazonów.

Gość kama rama 21
nie sądze:P jest hostessą... wyjatkowo piekna i nie mowie tak bo to moja siostra, ale jest nieprzecietnie sliczna i do tego madra. A Ty pewnie jestes taka piekna, ze mialo cie juz cale miasto skoro uroda jest dla ciebie wyznacznikiem dziewictwa

Gość Patisiinka
idąc tokiem myślenia "sprawdź ewentualnie" sądze że ładne dziewczyny nie idą do łożka w wieku 16 lat z byle kim byle by tylko kogoś do tego łożka zaciągnąc albo do jakiegos wskoczyc.. powód jest bardzo prosty, moga miec każdego i czekają na kogoś o nieprzeciętnej urodzie i charakterze.. brzydkie łapią się pierwszego lepszego bo na nic innego nie liczą. Nie sądzisz? haha