Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gorczencja

dla wytrwałych i zdederminowanych

Polecane posty

Zakładam topic dla wytrwałych , stanowczych i z dużą ilością kg do staracenia kobiet.wybór diety zależy od indywidualnych upodobań i preferencji...oby była skuteczna i bez szkody dla zdrowia.Ja swoją dietę rozpoczynam od oczyszczania wątroby metodą Huldy Clark.Jutro po zakończeniu kuracji zważe się .w kazdym kolejnym dniu będę opisywać swoje zmagania w wagą...mam nadzeję że zakonczą się sukcesem.

Nawet nie zdawałam sobie sprawy ile zanieczyszczeń jest w stanie wydalić wątroba za pomocą soli epson i oliwy zmieszanej z sokiem z grejfruta...to co zobaczyłam przeraźiło mnie ...jakie syfy człowiek nosi w sobie i potem się dziwi że mu coś dolega że choruje. aż nie chce się wierzyć ale wydaliłam całą masę zielonych większych i mniejszych kamieni a to z pewnością nie wszystko bo kurację zaleca się zrobić 4 razy. dziś rozpoczynam swoją włąściwą diete...oparta przede wszystkim na składnikach naturalnych, warzywa , owoce, soki własnej roboty, zero tłuszczów. moim celem jest nie tylko zgubienie kilogramów ale powrót do natury, i zdrowe odżywianie , zmiana nawyków żywieniowych.