Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka1990

Gastroskopia

Polecane posty

Gość Perełka1990

Witam mam długo dosyć mdłości , boli żołądek ,kolki , kwaśność , brzuch jak balon , wypróżniam się nawet pare razy na dzień i mam zamiar isc na gastroskopie , a moje pytanie brzmi czy ktoś może miał podobne objawy ?? i wykonał gastroskopie ?? ja mysle o gastroskopii przez nos proszę o wasze opinie ??

Gość Perełka1990
Czekam na wasze odpowiedzi :))

moj ojciec tak mial, ale głównym problemem była zgaga. robili mu przez gardło, potem tydzien w szpitalu i wyszedł jak nowo narodzony.

Gość Perełka1990
Dziękuje za odpowiedź a od czego to było co wykazało badanie ??

w aptece jest dostępny bez recepty test na bakterię e -coli, to moze byc przyczyna. Moj maz mial gastroskopie, nie wspomina tego dobrze, bo coz milego jest w lykaniu rury, ale da sie przezyc jak wiele innych rzeczy ktore pozornie wydaja nam sie okropne

Gość Perełka1990
Dziękuje :)) ja miałam badania różne i nic nawet na chelicobakter

Gość Perełka1990
toranaga i co wykazała gastroskopia u męża ?? jakie maiał obajwy ze zdecydował sie na badanie ??

takie jak Ty, a zgaga to juz byl koszmar. Dostal jakis antybiotyk plus polprazol(bardzo dobry, bez recepty). On cierpial katusze, ale mam pytanie:jaki tryb zycia prowadzisz-palisz, pijesz kawe, duzo alkoholu, jak sie odzywiasz, duzo stresow masz?

Gość Perełka1990
Też piłam porprazol a teraz jakis podobny mam !! nie pije kawy , nie pale , alkohol zero !! jestem po szkole troche pracowałam a teraz juz nie narazie siedze w domu !! mam dwa takie stresy ale nie wiem czy Ony by mogły do tego doprowadzić , a trzeci to to ze ciągle mi cos jest :(( najgorsze są mdłości :((

Gość Perełka1990
i wyleczył się ??

tak!pali. kawy w pracy chla(w domu mu nie dam)), poje sobie i nic go nie boli, wtedy sie zwijal z bolu wiec nie sadze ze mnie oszukuje.Gastroskopia Cie nie ominie, ale idź z przeswiadczeniem, ze sobie pomozesz. bo nie dzieje sie dobrze, za mloda jestes

Gość Perełka1990
to już ponad roku trwa :(( i strasznie mnie męczą gazy :(( młoda jestem i aż wstyd jak gdzieś jestem a mi się chce :(( jak wstrzymuje to mi brzuch rozwala

Gość złośliwakocica
Nie zwlekaj z wizytą u lekarza. Gastroskopia jest konieczna i -najprawdopodobniej-kolonoskopia też. Przyczyny Twoich problemów mogą leżeć w każdym miejscu układu pokarmowego, od żołądka po jelito. Te badania są niezbyt przyjemne ale konieczne...

Gość Perełka1990
Optymalne tzn ??