Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalaaala

Proszę o pomoc !!!!

Polecane posty

Gość Kalaaala

Wiem że to głupio zabrzmi ale na prawdę jestem w trudnej sytuacji. Bardzo interesuje się fotografią i chciałabym kupić sobie jakiś tani ale dobry aparat. Oczywiście największym problemem jak na razie jest kwestia finansowa. Bardzo proszę o pomoc. Chciałabym jakoś zarobić ale nie znalazłam nigdzie pracy, ani nic. Wszędzie już szukałam, a ' sponsoring ' mnie nie interesuje. Jestem młoda z perspektywami na życie ale pieniądze uziemiają. Pomóżcie mi jakoś. CO proponujecie w takiej sytuacji ? Nikt mi nie chce pomóc, a ja na prawdę próbuje sie starać, proszę was, mam nadzieje że Wy się przynajmniej mną zainteresujecie...

Gość dotiuszka
w tej sytuacji proponuję zrezygnowanie z zakupu na który cię nie stać :)

Gość Kalaaala
dziękuje że już mnie zdemotywowałaś. ludzie są bezlitośni . ;/

Gość dotiuszka
a czego oczekiwałaś? przelewu?

Gość Kalaaala
do tego stopnia się nie będę poniżać... chciałam się dowiedzieć co robić żeby zarobić, jakiś pomysł...

Gość dotiuszka
Słuchaj autorko. Ja również zostałam zwolniona z pracy, wiem że ciężka jest sytuacja na rynku pracy i również mam marzenia. Co bym sobie nie kupiła...... hmmmmm Ale ciesz się że masz na chleb, a marzenia? Marzenia o aparacie w końcu się spełnią. Wysyłaj masowo CV wszędzie, nie tylko z ogłoszeń. Nikt ci tu recepty na pracę nie da :)