Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NimfaJeziorna

Cześć Prawiczki!!

Polecane posty

Bo od tygodnia mnie tu nie było, miałam swój temat, gdzie rozmawiałam z prawiczkami i jestem ciekawa co przez tydzień się wydarzyło:)

Nie przyszłam nawracać temat hej prawiczki zmienił się z nawracania w pogaduchy. Nie na imprezie, jeśli do mnie było pytanie:) Jakoś okres szalonych imprez mam już za sobą i tylko sporadycznie wychodzę gdzieś z koleżankami:)

Nie przyszłam nawracać temat hej prawiczki zmienił się z nawracania w pogaduchy. Nie na imprezie, jeśli do mnie było pytanie:) Jakoś okres szalonych imprez mam już za sobą i tylko sporadycznie wychodzę gdzieś z koleżankami:)

w poprzednią sobotę widziałem z rana chłopaka po takiej szalonej imprezie nawet nie wiedział gdzie jest;)

Nie jestem dziewicą. Czy muszę być dziewicą, żeby rozmawiać z prawiczkami? Nie rzucam się na facetów jak często na kafe jest w zwyczaju, nie siedzę codziennie tutaj- jestem najnormalniejszą na świecie osobą. Porozmawiać chyba można, przynajmniej chyba taka jest idea forum:)

Gość marcin84wwaa
szkoda czasu na prawiczków, to zwykli geje

NimfaJeziorna a jak Ci na imię? i skąd jesteś? sorry że się pytam bo dawno mnie na kafe nie było. Chociaż można czas ciekawiej spędzić niż siedzieć na kafe...

Ze śląska jestem. Ja ludzi oceniam jedynie na podstawie tego co piszą. Na tym forum widoczne jest uleganie stereotypom, lub tylko szukanie jak tu komuś pojechać. Gdyby byli gejami to pewnie prowadziliby bujne życie erotyczne. Zaznaczam- nie mam nic do gejów.

tylko że to net tu każdy może udawać kogoś innego. A TY sama bujne życie erotyczne prowadzisz?

Gość marcin84wwaa
ja tego nie rozumiem,jak to można być prawiczkiem, W necie jest tysiące lasek chętnych i niebrzydkich. Nawet na poważnie jest szansa coś znaleźć. Niektórzy to potrafią tylko narzekać Ja nie jestem jakimś pięknisiem i jakoś nie mam z tym problemów, oczywiście nie u wszystkich no i nie każdy

marcin84wwaa ta jasne. Kwestia w tym czy ktoś ma farta a dwa czy pasuje atrakcyjnością. Kobiety jak faceci patrząc na wygląd dość brutalnie to widać na wszelkiej maści serwisach randkowych. Jeszcze weź pod uwagę że zdjęcie dziewczyny może nie być jej;) i możesz niezłe rozczarowanie przeżyć na spotkaniu w realu.

"Jeszcze weź pod uwagę że zdjęcie dziewczyny może nie być jej i możesz niezłe rozczarowanie przeżyć na spotkaniu w realu." Hmm coś mi się wydaje, że gdyby jakaś dziewczyna wstawiała nieswoje zdjęcia, to raczej nie byłaby chętna na spotkania, bo zrobiłaby z siebie krętaczkę. I debilkę.

mylisz się raz taką spotkałem. Miała zajebiście przerobione fotki. W realu inna osoba byłem nieźle zaskoczony.

Gość marcin84wwaa
tak średnio co trzecia laska poznana w necie jest warta bliższego poznania niekoniecznie jako partnerki,np.na koleżankę. Trzeba próbować,na początku jest trudno.

marcin84wwaa i po grzyba Ci armia koleżanek? to że dostajesz propozycję zostańmy przyjaciółmi= sorry nie jestem zainteresowana i próba lekkie spławienia gościa.

kapselko 9864277@tlen.pl'; "mylisz się raz taką spotkałem. Miała zaj**iście przerobione fotki. W realu inna osoba byłem nieźle zaskoczony." Aaa to Ty Photoshop masz na myśli, to fakt czasem dziewuchy tak obrobią swoje foty, że wychodzi zupełnie inny człowiek... A ja miałam na myśli wstawianie cudzych zdjęć, bo takie przypadki niestety też występują.

Gość marcin84wwaa
miałem w życiu ok.10 spotkań z neta. 5 porażek,tylko jedno spotkanie 2 po kilku spotkaniach odpadły 1 do dziś super koleżanka 1 przelotny związek 1 na to warto było poczekać,kilka lat związku,rozstanie z przyczyn n iezaleznych

"08.10.2011] 22:25 [zgłoś do usunięcia] marcin84wwaa miałem w życiu ok.10 spotkań z neta. 5 porażek,tylko jedno spotkanie 2 po kilku spotkaniach odpadły 1 do dziś super koleżanka 1 przelotny związek 1 na to warto było poczekać,kilka lat związku,rozstanie z przyczyn n iezaleznych" Coś kiełbasisz:P.Przecież jak miałeś 5 razy spotkanie z krzesłem elektrycznym gdzie doznałeś porażki to nie mogło być 1 spotkanie:P.

Gość amant ty odstaw te prochy
bo jest z toba coraz gorzej , nie zdzwilbym gdybys sam do siebie zaczal gadac :O🖐️