Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesien jesien pizga na dworze

Zrobilo sie zimno robie przerwe w goleniu nog!

Polecane posty

W lato pilnowałam by miec zawsze idealnie gładkie nogi - depilator albo maszynka czasem. teraz jak jest zimno i nosze tylko długie spodnie nareszcie moge sobie pozwolic na depilowanie nog raz na miesiac, a pach raz na tydzien. bajka:)

nikt?

Gość ciekawawas
pomyśl co by było gdybyś doznała jakiegoś urazu, złamała nogę, zraniła stope cokolwiek - i jak w szpitalu wsrod cywilizowanych ludzi sie pokazesz??

dlaczego? akurat moje włosy na nogach sa jasne bo depiluje i jesli jesienia i zima depiluje je raz na miesiac to nie sa bardzo zle. zreszta przu urazach czy akurat kogos intetesuje ze mam nogi owlosione? a kobiety w ciazy jak maja termin porodu to co 2 dni se cipki gola w lusterku bo co se lekarz pomysli jak bedzie odbieral porod a tam zarosnieta pipa?:o

Gość taaaaaaaak uwielbiam
argument o urazach i wypadkach. Na pewno pierwsze co lekarz zrobi to zlustruje pacjenta od góry do dołu czy jest dokładnie ogolony. Właśnie to go najbardziej interesuje i to główny cel jego zawodu :classic_cool: I największym problemem pacjenta też będzie jego owłosienie :)

Gość Mala_Miiii
powiem Ci droga Koleżanko, że nie jesteś sam. W lecie co chwilę golę paszki, nóżki, a jak przychodzi zima i chodze poubierana to pierdolę to i w ogólę się nie golę, tylko czekam do wiosny :))

:D

Gość mzmzz
ja tez w zimie rzadziej gole nogi, jak wiem, ze ktos je zobaczy, czy zakladam spodniczke to gole czestonawet w zimie, ale jak chodze w spodniach to robie przerwe.

Gość Mala_Miiii
nawet mam taki argument ( oczywiście śmieję się ), że jak jest duży mróz to dzięki tym włoskom jest trochę cieplej :PP

Gość dfdfdsfdfqsfqsffsfdsfdf
ja sie gole zawsze, a jak bylam w ciazy tez sie golilam, przed porodem tez, nie ma dla mnie roznicy czy lato czy zima, nie wyobrazam sobie klakow pod pachami lub na nogach,mala tez ogolona , chociaz nie cala, brzydze sie tych klakow, fuj

haha, moze tak byc:) tez gole zawsze przed spotkaniem, gdzie wiem ze cos moze byc widac lub jak sie spotykam z facetem;) ale poza tym to luz, włosy tez niech sobie porosna troche:P

ja sie brzydze jak ktos sie nie myje i smierdzi, ale skoro codziennie biore kapiel/przysznic i dbam o siebie to wlosy same w sobie mi nie przeszkadzaja:)

jak to wyłacznie?:D jesienia i zima na spotkania/randki, a wiosna lato regularnie czy to ide na uczelnie czy na spotkanie ze znajomymi bo wtedy nosze krotkie spodenki, topy, sukienki. gole sie by czuc sie zadbana a zima niech włosy sobie rosna :P co nie znaczy ze je zapuszczam przez 3 miesiace;)

no wlasnie, a jak nie ma randki to po co golić ? :) analogicznie z goleniem muszelki :) w lato trzeba bo faceci patrza heh niemniej to poświęcenie jest dla nas bardzo miłe :)

Jestem Wiłkołakiem i zdania nie zmienię. Doskonale mnie futro mnie grzeje:classic_cool:

Gość jesien jesien zimno pizga
jestem w stałym zwiazku i zapewniam ze nie gole nog dla innych facetow latem :p a mojemu nie przeszkadza ze czasem nie mam idealnie gladkich nog czy cipki. niestety golenie maszynka czesto mnie tam podraznia a depilatorem to bym bolu nie zniosla, ale nogi mozna jechac ostro i rwac włosy:D

moja jak kłuje mój język to sam biorę i golę :) mam doświadczenie z golenia twarzy i więcej widzę niż miałaby to robić sama.

to pomocny jestes :P

Gość do jesien jesien pizga na dw
autorko podoba mi sie twoje podejscie. lubie takie niedogolone dziewczyny

Gość niemalowane\drewno
ja jebye.. a co to za różnica?? ja się golę cały czas, bez względu czy lato czy zima.. :/ zresztą mieszkam z chłopakiem, nie wyobrażam sobie jakby mnie miział po nogach a tak kłaki... matko.... jak można o siebie nie dbać.. nie mówię, żeby nogi goli co 3 dni w zimę, ale nie pozwoliłabym sobie zarosnąć.. pachy golę zawsze jak biorę prysznic, jaki to problem ? to trwa 5 sekund.. nie wyobrażam sobie zapuścić pachy, jeszcze nigdy nie widziałam zarośniętych pach u siebie. mam 22 lata a nie miałam okazji tego doświadczyć. kiedyś raz z ciekawości zapuściłam na cipce, ale to dla żartów he he :]

Gość do jesien jesien pizga na dw
a ja lubie niedogolone dziewczyny i zdania nie zmienie

Gość to jest fajne
takie dziewczyny sa super

Gość a wasi faceci nie uciekaja?
?

Gość szkoda ze wszystkie
teraz sie super gola

To może ja zapytam o pewien termin, bo przewija się juz o dłuższego czasu na kafe, mianowicie, co rozumiecie przez określenie "kłaki"?? Bo wg mnie sa to ciemne włoski, min. 1cm długości..

Gość do Edyciak
a Tobie jak dlugie wloski na nogach zdarza sie zapuscic?

u mnie dłuższe niż 1cm nie rosna.. przeciez włoski na nogach nie urosna tak długie jak na głowie, nawet gdybym ich całe życie nie goliła.. a akurat mam ten plus, ze mam je stosunkowo rzadkie i jasne i przez cieliste cienkie rajstopy ich też nie widać :)