Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamszczęścia

Czy noszenie toreb przez faceta jest "gejowskie"? o_O

Polecane posty

Gość szukamszczęścia

Witam. Pytanko tak jak w temacie, bo doszły mnie słuchy że tak jest. Co Wy uważacie na ten temat? (pytam głównie dziewczyn :) )

kiedyś widziałem araba który niósł kluczyki od samochodu. 10 metrów za nim żona (biała) z wielkimi torbami i nosidełkiem na dziecko na szyi. gejem to on raczej nie był, więc tytułowa teza może być prawdą.

Gość szukamszczęścia
Może nie tępa zdziro ale chodziło mi o takie torby np. na zeszyty z jakimi faceci chodzą do szkoły, na uczelnie

Gość szukamszczęścia
wiem, tylko chciałem napisać że nie musisz tak wulgarnie pisać, zresztą to net, każdemu można wszytko i to od niego zależy ile kultury wykazuje udzielając się :)

Gość a co!
mi się to bardzo podoba i nie uważam żeby było gejowskie

Gość szukamszczęścia
no i o taką opinie mi chodzi czyt. obiektywna :)

Gość szukamszczęścia
Twoja sprawa, nikt Ci tego nie zabrania ;)

Tak gejowskie jest noszenie toreb, spodni, spódnic, koszul, a nie gejowskie jest chodzenie nago z pustymi rękami:-D. Ludzie do cholery opanujcie się! litości! Torby są dla wszystkich.

Gość Mad Nomad
Do tematu-Tak. Zwłaszcza noszenie reklamówek:classic_cool:

Gość wanddaa1
jak widze faceta ze skorzana torba przez ramie i w rurkach, albo spodniach ktore jednak sa troche obcisle to rzygam

Gość wanddaa1
oni moga myslec ze to cool, ale to strasznie gejowsko wyglada takie ciotki w leginsach, ciekawe co robia jak im palka stanie

Gość wanddaa1
fryzurki tzn? irokezik czy cos ala bieber?

Gość porter typowego polskiego
studenciaka: torba przez ramie, trampki i grzywka do oczu ulizana na bok (wazna zeby nia co chwile zarzucac) :DDDD

Gość Kamelleonn
wanddaa1 Wydaje mi się że przesadzasz bo nie każda taka torba jest "nie-męska",zasadniczo to torby takie już się przyjeły i to w różnych fasonach a i w tym sportowych.Sama torba takiego typu nic nie znaczy chyba że ma ona kobiecy fason[krój,kształt czy jakieś typowo kobiece dodatki]dlatego śmieszą mnie trochę teksty tego typu. Trzeba zachować umiar i rozum w krytyce stylu.Czym innym jest klasyczna torba na ramię i spodnie nawet o wąskich nogawkach a czym innym są mężczyzni-zachowujący przegięty styl metroseksualnego"gogusia"z wielka torba którą dzierżą w dłoni za szeroki uchwyt-torba którą wykonana jest np z materiału skoropodobnego i w jakimś oczojebnym kolorze-wg mnie to jest żenada-jeszcze tylko leginsów brakuje. Napadacie na kolesi z torbami przez ramię nie zauważając prawdziwej ekstremy-szczególnie w dużych miastach jest od groma na ulicach typow z dosłownie kobiecymi torbami i to jest kanał. Drugi fenomen to tzw torebki "pedałówki"a właściwie to rodzaj sportowej saszetki na pasek-do niedawna symbol targowej elegancji-po dłuższym czasie niebytu wynalazek ten znów pojawia się na ulicach i to jeszcze najczęściej u tzw "dresów"lub "disco-typow"niech mi ktoś wytłumaczy te dwie rzeczy- babskie torby "pod rączkę"w rozmiarze xxl i te tzw "pedałówki"(to ma nawiązywać do jakiegoś stylu dealera czy co?)

Gość Pytanie wieczoru_
A czy torba przez ramię jaką nosi hydraulik-symbol seksu i mroczny obiekt porządania wielu kobiet -czy jego torba skórzana przez ramię też jest gejovska?he?:classic_cool:

Gość chiffssquad
Torby przez ramię to tylko zależnie od fasonu. Widuje mężczyzn jacy w tej materii nie wykazują w ogóle krytycyzmu i chodzą z przykładowo różowymi albo wzbogaconymi "złotym"logo firmy,torbami jakie nawet mimo ich sportowego charakteru są ewidentnie kobiece. Albo np torby takie jako "wyjściowe"o gładkich kształtach,wyfałdowane z jakimiś wykończeniami typu klamerki i inne takie. To wtedy takie coś wygląda w istocie śmiesznie przy facecie. Ale jak torba jest "prosta"w formie to już wg mnie jest normalne. Natomiast rozpowszechniający się wśród facetów proceder kupowania często zwykłych damskich dużych toreb(nie tylko sportówych)jakie dzierżą w dłoni co się zespala często z ich charakterystycznym stylem do pewnego stopnia niejednorodnym to już inna sprawa.To wg mnie kłuje w oczy i raczej wygląda durnie.

Gość swietojebliwasp
jest bardzo gejowskie...:O

Gość swietojebliwasp
stachu to byl taki joke,ogarnij moze czasem cos:O

Gość tak jest gejowskie
chyba, że chodzi o torbę laptopową z laptopem i jakimiś dodatkowymi rzeczami, bo tam się jednak sporo mieści.

Gość swietojebliwasp
o kurva jest tak pozno az nie zauwazylam ze to female podszyf stacha :classic_cool:

Gość gość
Nosze meska torbe na ramie na takim pasku i mam sie za meskiego

Co to w ogóle za określenie wykorzystane w tytule?!!?!? Jestem oburzona. Torba to pojęcie ogólne i nie ma w tym nic dziwnego, że mężczyźni noszą torby, saszetki, nerki i inne. Jest to zupełnie uzasadnione i normalne. Wystarczy sobie tylko rzucić okiem na typowo męskie modele saszetek, aby domyślić się, że potrafi to być normalne https://pitbull.warszawa.pl/akcesoria/akcesoria/saszetki.html