Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczęśliwie zakochana

Odchudzam się-kto się przyłączy ?

Polecane posty

Witam. Właśnie postanowiłam się odchudzać. Ważę 75kg prze wzroście 167cm :( Najgorszy brzuch i boczki. Kto się do mnie przyłączy ? Razem zawsze raźniej. Można się pochwalić swoimi osiągnięciami itd :) Pozdrawiam i serdecznie zapraszam.

Gość Spaghetti
Ja!!!!!! Dużo razy próbowałam ale nic z tego...:-(

Gość zielonay
A może pomożesz przytyć? :)

Niktonka : Pewnie, że możesz :) Dasz nam jakieś wskazówki ? :) Spaghetti : Ja też kilka razy próbowałam i nic z tego, ale powiedziałam sobie w końcu DOŚĆ ! Ja już na siebie nie mogę patrzeć :( taka gruba jestem :(

Gość marudaaaaaa
to ja sie przyłaczam do przytycia raczej ;)

Szczęśliwie zakochana No to jak?? Zaczynamy od poniedzialku?:) Z checia zaczelabym od jutra,ale niestety nie moge,bo czeka mnie super obiadek,mniam mniam;) Sie nawcinac musze zanim zaczne zrzucac kilogramy:P

kafetoster O nie:P Od poniedzialku na pewno:P Ten temat to jak w dyche strzelil,bo akurat zamierzalam przejsc na diete od poniedzialku:D Ja bym mogla i nawet od jutra,ale ide na uroczysty rodzinny obiadek,odmawiac jedzonka nie wypada,to byloby niegrzeczne z mojej strony:D

np dieta jajeczna - podstawa kazdego posilku sa jajka. koniecznie do nich zjesc nalezy jakies warzywo, z owocow t w zasadzie dozwolony grapefruit :classic_cool:

Ja tak wyglądam ale mam już męża i do tego dwójkę dzieci %3b) dobrze się rozglądaj ja widzę sporo takich dziewcząt. Powodzenia !

Ja jem max 300-500kcal dziennie. Mam 2 dzieci chłopców jeden ma 4 latka a drugi 4 mies. ;) Stosuję tak restrykcyjną dietę bo nigdy za dużo nie jadłam i po prostu nic na mnie nie działało. Niczego nie słodzę prawie wcale nie jem słodyczy unikam smażonego zazwyczaj wszystko na parze lub gotowane. Liczę kalorie nie podjadam piję dużo wody sprawdziłam na sobie pewne triki które sprawiają że głód nie daje się we znaki :) Dzięki że mogę pisać

Gość ja chcę 12 kg...
Ja się przyłącze. Musze schudnąć 12 kg.

Gość takie tam duperele
5 posiłków dziennie, max 1500 kalorii, raz dziennie owoc i warzywko, dużo nabiału,mało chlebka, słodycze max raz na 10 dni :)