Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malamimi27

Bielizna erotyczna

Polecane posty

Gość naga-jolka15
Interesujace

Gość darko0023
Bielizna erotczna bez kobiecego ciala nie jest podniecajaca , musi byc do tego kobieta

Gość fra123
Co to za bezsensowna wypowiedz?

Gość krola11980
Ja uwielbiam :) Niesamowicie pobudza wyobraźnię. Mój chłopak zaopatruje mnie w desirebutik.pl, zawsze ma gwarancje, że kupi odpowiednią bieliznę, która zaspokoi nasze gusta:)

Gość 50tka :)
Mam dość duży biust więc lubię go pokazywać. Mój mężczyzna kupił mi ostatnio przyciasną koszulę nocną. Jak go to pobudza to nie zdawałam sobie sprawy.

Gość michal_kameleon@wp.pl
lubię i noszę bieliznę erotyczną. Męską koronkową bielizną. Nie damskie majtki ale męskie bokserki, slipki czy jockstrapy. Najlepiej mega prześwitujące.

Gość kriss23lata
do @michał kameleon, mam tak samo jak ty tylko chodze w damskich koronkach. Moze jest jeszcze ktos taki jak my który chce o tym porozmawiać?

Gość też michał
michał kameleon, mozesz napisac gdzie kupujesz takie gacie??

Gość michal_kameleon@wp.pl
nie wiem czy mogę tutaj udostępniac linki czy podawać nazwe firmy. Napisz do mnie na maila!

Gość gostekxxl
i ja bym sobie kupił jakies fajne męskie erotyczne gacie:)

Gość gość
My uwielbiamy bodystocking, pasy i pończochy, koronki, etc. Do tego szpilki.... i padam przed ukochaną na kolana.

Gość Elizaa2
Wiadomo że taka bielizna bardzo pobudza wyobraźnię. Sądzę że praktycznie każda kobieta chciałaby mieć w swojej garderobie taki ciuszek. Mnie też bardzo podobają się te czarne komplety,nawet widziałam fajne na http://www.erotycznefantazje.pl/ ,ale jest tam taki wybór że nie wiem na co mam sie zdecydować. Chciałabymz robić prezent mojemu facetowi na rocznice i wyjść wieczorem do niego w takim ubranku.

Gość gość
stop reklamie. tylko bez!!!

Gość polkamatka
ostatnio kupiłam bieliznę na

Gość mamuśka123
Ostatnio kupiłam na bieliznę na stronie pokojrozkoszy.pl i jestem bardzo usatysfakcjonowana i zadowolona. Bardzo szybka i przede wszystkim dyskretna przesyłka. A co najważniejsze mąż jest bardziej zadowolony!

Gość gość
bielizna dodaje małego smaczku, a wtedy jesień nie musi być chłodna. Podobają mi się gorsety freetaboos.pl, dessous... może Mikołaj przyniesie, albo jakiś seksowny stroik chociaż

Gość gość
Polecam Ci sexi bieliznę ze strony allinside.pl. Jakiś czas temu zamówiłam sobie z tego sklepu i jest boska

Gość gość
precz, spamerko

Bielizna erotyczna: http://diores.pl/bielizna-erotyczna-c-62.html Seksowny i elegancki czarny koronkowy komplet bielizny z pasem do pończoch. Góra to biustonosz bez fiszbin wiązany na szyi z elastycznym paskiem z tyłu, który dopasuje się do figury. Skąpe koronkowe stringi na cienkich paseczkach podkreślą pośladki. Całości uroku dodaje wysoki koronkowy pas do pończoch, zapinany z tyłu na haftki również bogato haftowany z uroczymi kokardkami przy paskach do pończoch.

Gość gość
Super bielizna erotyczna jest w http://sexshop112.pl/79-bielizna-erotyczna Robiłam u nich już 3 razy zakupy - pełen profesjonalizm i dyskrecja. Miała trochę opory przed tego typu sklepem ale jestem bardzo mile zaskoczona. POLECAM!

Gość gość
Mi się bardzo podobają. Noga w takich to po prostu szał. Dodatkowo pończochy i mini dopełni wszystkiego.