Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie laseczk

Co myslicie o mojej kolezance- pytanie do panow

Polecane posty

Gość nie laseczk

Dziewczyna nie jest brzydka(nie jakas super sex bomba ale ok), dba o siebie fajnie sie ubiera ale tez szybko dochodzi pomiedzy nia a innymi facetami do czegos. Pracujemy razem w pracy wszyscy faceci sie do iej slinia prawia jej komplementyWidze ze ma straszne powodzenie ale co tak naprawde ci wszyscy faceci o niej myslą? Panowie co oznaczaja te wasze grupowe podchody do takie dziewczyny?

Gość tomaszowaty_
Twoja koleżanka i zainteresowani lubią 'flirtować'. Niektórzy tak mają, inni trzymają większy dystans

Gość jakie to ma znaczenie
co myślą faceci skoro im nie przeszkadza że wszyscy już ją przelecieli a i tak się pchają to są siebie warci :classic_cool:

Gość prawiczek jasnowidz
Mysle ze jest inteligentniejsza od Ciebie.

Gość nie laseczk
prawiczek jasnowidz czyli najpiew czytam ze dziewczyny to kurwy a potem jak sie pytam jak odbieracie taka dupodajke to mowici ze jest inteligetniejsza ode mnie

Gość nie laseczk
czyli na to wyglada ze nie ma co naskakiwac na dziewczyny ktore sie puszczaja na lewo i prawo bo i tak macie wiekszy szacunech do nich niz nromalnych dziewczyn

Gość prawiczek jasnowidz
Nie znam jej i nie znam Ciebie. Jej opis to jedynie Twoja subiektywa ocena, moze nawet przedstawilas ja negatywnie kierujac sie zazdroscia. Co to znaczy ze miedzy nia a facetami dochodzi szybko do tego czegos.... co to znaczy w tym przypadku to "czegos" ?

Gość nie laseczk
no np z klientem sie umowiła i wyladowała z nim w lozku nie znajac go obrze, kazdy kolega ktory ja odwozi zaraz sie z nim lize w samochodzie

Gość nie laseczk
To nie zazdrosc to cos czego nie rozumiem jak ja byłam bardzo towarzyska i ogolnie miałam branie u facetów to czesto niektorzy faceci rozpowiadali ze jestem latwa itp. a tuatj tego nie widze i nie dochodza do mnie sluchy ze oni cos takiego an nia mowia

Gość mam podobnie ja tyyi
mówią mówią, ale miedzy sobą ;) Jak laska jest otwara i łatwo nawiązuje kontakty to sie seksi czesto i to żadna nowośc.

Gość nie laseczk
Czy traktuja ja jako osobe na jedenr raz czy cos wiecej

Gość mam podobnie ja tyyi
Jak można traktować laske do ruchania poważnie? Proszę cie.... :D:D:D

Gość nie laseczk
Damascenka w ktorym to miejscu bo nie zwrocilam uwagi

"czyli najpiew czytam ze dziewczyny to k**wy a potem jak sie pytam jak odbieracie taka dupodajke to mowici ze jest inteligetniejsza ode mnie" Ale mniejsza o to :) Ciebie to naprawdę gnęb, więc nie będę się czepiała :)

Gość nie laseczk
najperw widze tematy zalozone ze dziewczyny to kurwy itp a potem jak si pytam was na forum co myslicie o takim zachowaniu to piszecie ze dziewczyna jest inteligentniejsza ode mnie

Gość nie laseczk
mam wrazenie po tym co widze w tej chwili ze czasy sie zmieniły i teraz dziewczyny kotra sa roziwazle nie sa tak szykanowane jak kiedys. Wiec zadałam pytanie co teraz sobie faceci mysla o takiej dziewczynie no to mnie zaczli atakowac ze mało inteligentna jestem eh

Widzisz, panowie nie lubią tego, co jest skomplikowane. Lubią łatwe życie, szybkie samochody, lekką pracę i proste kobiety. Inaczej zaczynają się gubić. Czasem trzeba poudawać - oni lepiej się wtedy czują ;)