Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spaghetti

Co nam się śni?

Polecane posty

Gość Spaghetti

Co wam śni? Bo mi ostatnio, że byłam na jakimś obozie i musiałam biegać z pomarańczą i chciałam szybciej podać ją chłopakowi, który miał biec po mnie, ale on nie złapał, a ja i wszystkich wyprzedziłam, ale powiedzieli mi na mecie, że byłam ósma. A tamten chłopak powiedział, że nie pobiegł, bo miał taką pomarańczę... i podał mi ją a ona była ciężka, bo była po prostu wypełniona sokiem pomarańczowym. Potem przyszła jakaś pani, dała mi patyk i powiedziałą, że daje mi to i mam jedną dobę na to, aby wyczarować co chcę dla siebie i wszystkich z mojej grupy i ja wyczarowywałam im po kilka basenów ze słodyczami.. Czy ktoś wie co taki sen może oznaczać?

Gość starajaca sie...
po twoim snie widze ze jestes uczniem. gimnazjum?

Gość Spaghetti
Nie jestem uczennicą! Mnie też zdziwił ten sen bo jest taki dziecinny!

Gość aha ii ach
mi się śnią totalne głupoty zawsze, szalone jak ja :D dobranoc 🖐️

czesto koszmary. a w ogole ostatnio juz wiele razy snilo mi sie ze mowilam ktoryms chinskim jezykiem. ostatnio bardzo duzo czytalam o jezyka chinskich, nawet zamarzylo mi sie, by ktorys opanowac, jednakze jestem zbyt glupia i pozostanie to tylko marzeniem. zapewne stad te sny :)

Gość choco_lattie
ja mialam glupszy sen ! Ze uciekalam jadac na rolkach w parku bo gonila mnie wielka lapa heyah. Tez dziecinny sen i chory hahah

hahahhaha :D no racja :D ale ucze sie teraz szwedzkiego, wiec nie chce zaczynac z innym, ale wezme tego prztyczka w nos pod uwage :classic_cool: