Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załataj mnie

Dziurka w nowych spodniach

Polecane posty

Gość załataj mnie

Moja nastoletnia córka wczoraj przedarła spodnie tzn. z przodu na kolanie zrobiła się średniej wielkości dziura. Spodnie są nowe- kosztowały sporo jak na moją sytuację finansową :( Co z tym zrobić, żeby mogła w nich chodzić nie tylko po domu... ??

Gość rumunia
W pasmanterii sa rózne naszywki Bardzo fajne Można z nich stworzyc coś orginalnego a zarazem ukryć defekt.

Gość rumunia
koszt jest ok od 3zl do 10

Gość załataj mnie
Córka ma prawie 17lat i powiedziała, że w takich łatach o jakich mówicie nie będzie chodzić do szkoły. Już na takie patrzyłam i szukałam- faktycznie wyglądają dziecinnie i tandetnie.. :(

Gość rumunia
no co ty sa naprawde fantastyczne róże na głogu lub jakieś inne motywy Bys musiała poszukać bo mozna spotkac naprawde fajne nie tylko motywy dziecięce czy tandetne.

Gość załataj mnie
A możecie mi dziewczyny podpowiedzieć, gdzie coś na internecie znajdę ciekawego albo jak inaczej nic nie kupując to załatać? Bo nie mam pomysłu, a w sklepie u mnie w mieście tylko jakieś różowe świecące się badziewia.... :(

Gość thfht
albo zaniesc do reklamacji jak masz paragon albo łatki jakies daj w pasmanterii do 5zł najlepiej daj dwie łatki jedna w tym miejscu gdzie jest dziura a druga np. na tylnej kieszeni

to sa jeansy? jesli tak, to wezcie papier scierny i rozetrzyjcie tą dziure może nawet zróbcie jeszcze jedną obok. Mniejszą lub większą. A od spodu podszyj jakims kolorowym materiałem. Fajnie bedzie wyglądało.

Gość załataj mnie
A to nie będzie wyglądać dziwnie takie podszycia? Kurde :( bo szkoda mi tych spodni, a córka je naprawdę lubi... możecie mi przesłać zdjęcia przykładowo jak to będzie wyglądać?