Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam kogoś

LIST BLONDYNKI DO SYNA :)

Polecane posty

Gość szukam kogoś

List blondynki do syna :P Piszę do Ciebie ten list, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę.jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł.Jak go nie dostaniesz, to daj mi znać,to wyśle go jeszcze raz.Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, że nie potrafisz szybko czytać.Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie,że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu,więc przeprowadziliśmy się trochę dal...ej.Mieszkamy teraz w fajnej chałupce.Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się nie zepsuła.Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnełam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło.Ale przecież się z powodu tego nie powieszę...Pogoda nie jest najgorsza, w zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy.Za pierwszym razem trzy dni a za drugim cztery.Co do kurtki, która chciałeś.Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją pośle z guzikami, to będzie dużo kosztować bo gzuiki są ciężkie.Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni.Tata dostał prace.Jest dumny jak paw, bo ma nad sobą jakieś pięćset osób.Wysiewa trawę na cmentarzu.Twoja siostra,Julka, która wyszła za mąż w końcu urodziła.Nie znamy jeszcze płci, więc nie powiem Ci, czy jesteś wujkiem czy ciotką.Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie.Ale to będzie dziwne - mówić na swoją córke "mama".Gorzej jest z Twoim bratem, Jankiem.Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki.Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka.Jak się będziesz widział z Gosią, to pozdrów ja ode mnie, a jeśli nie to nic jej nie mów.Twoja mamusia Dusia. Ps.Chciałam Ci włożyć do listu pare złotych, ale już zakleiłam koperte.

Gość rak to nie wyrok!!!
dobre..kiedys to gdzies czytalam ale fakt mocne:-D

Gość dnmxljrhncm,x
10/10 :D

Gość niemalowane\drewno
to C.Pazura kiedyś czytał w kabarecie jako list od mamy :) fajne

Piszę do ciebie wolno, bo wiem, że wolno czytasz. Ma pod sobą, a nie nad sobą 500 ludzi. Nawet nie potrafisz prawidłowo przepisać kawałów i je palisz.