Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Requiem dla duszy...

Czy mężczyźni boją się niezależnych, ambitnych kobiet ?

Polecane posty

Gość FuckMe
Prawdziwy mężczyzna nie boi się takich kobiet :D

Gość ptasiek nastroszony
jak ma argumenty to absolutnie....

Nie jestem panem :p ale myślę że niezależnych i ambitnych sie nie boją :) tylko takich, które ciągle opowiadają jakie to są niezależne, ambitne i jakie są z tego dumne i podkreślają to na każdym kroku :p po prostu takich osób - nie tylko kobiet - nie da sie lubić.

Niezależna- nie mieszka z rodzicami, zarabia, stać ją na to by zapewnić sobie byt i funkcjonowanie w tym strasznym świecie...:P Ambitna- taka, która ma pasję, rozwija się zawodowo nie stoi w miejscu ( pomińmy pracoholizm czy bycie karierowiczką ).

Gość moja jest lepsza
ziarnko prawdy w tym stwierdzeniu jest :-)

Aniołku w kropki-> takie to są juz przemądrzałe, ale nie o to pytam tylko o sam fakt bycia właśnie niezależnym i ambitnym. Jakiś czas temu usłyszałam od znajomego, że on woli czuć władzę i dominacje nad kobietą. Nie chce by kobieta była niezależna od niego bo w przypadku kłótni czy zadry w każdej chhwili będzie kazała mu sie spakować i wynieść. Nie lubi gdy kobieta ma własne zdanie...to troszke zalatuje mi hipokryzją ale i budzi ciekawość na powyższą tematykę jak jest naprawdę///

nie boją się pod warunkiem ,że nie świeci tym w każdą stronę tak jak napisał aniołek w kropki. Poza tym mało ludzi ma pasję , taką prawdziwą a nie ,że pojedzie na weekend do zakopca na krupówki i mówi ,że pasjonują ja podróże :D

"Juliusz Cezar nie boją się pod warunkiem ,że nie świeci tym w każdą stronę tak jak napisał aniołek w kropki. Poza tym mało ludzi ma pasję , taką prawdziwą a nie ,że pojedzie na weekend do zakopca na krupówki i mówi ,że pasjonują ja podróże " Jest tylko taka sprawa że to nie znaczy że nie ma pasji:P.Po prostu możliwe że nie jeździ więcej bo nie sponsorujesz wycieczek:D.

Aniołek w kropki- ja tam nie wiem co mu w duszy gra...ale wydaje mi się, że coś w tym jest.... Ja sama jestem niezależna i dośc mabitna. Raczej to ukrywam niż się z tym obnosze. ale komunikat ze strony Panów jest jasny....

" Requiem dla duszy... Aniołek w kropki- ja tam nie wiem co mu w duszy gra...ale wydaje mi się, że coś w tym jest.... Ja sama jestem niezależna i dośc mabitna. Raczej to ukrywam niż się z tym obnosze. ale komunikat ze strony Panów jest jasny...." To udowodnij to i pokaż że potrafisz lewitować i stworzyć perpetuum mobile tworząc energie z niczego:D.