Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DK88fgg

KTO ZNA SIE TU NA MODZIE?DO CZEGO NOSIC CZARNY KAPELUSZ ??

Polecane posty

Gość DK88fgg

bo nie mam czarnego plaszczyka i kolezanka mi powiedziala ze to wiocha nosic czarny kapelusz do plaszcza w kolorze braz albo granat.. i ze czarny kapelusik pasuje tylko do czarnego odzienia :( to prawda?? jesli sie znacie to powiedzcie do czego mozna nosic kapelusz czarny ? do jakiego typu ubran i butów itd? plisss

Gość brahman atman
koleżanka nie ma racji ;) noś do czego chcesz, ja noszę do ciemnozielonego płaszcza, bo tak mi sie podoba, innych o opinię nie pytam :P

ja się znam na modzie. Wszystko zależy od tego jak wygląda ten kapelusz. Jaki ma rondel...no i jaki Ty masz styl ubierania się na codzień...

Gość ona94
a dlaczego tylko do czarnego? przeciez mozesz miec plaszyk w innym kolorze, i do tego spodnie i buty w kolorze czarnym. nie slyszalam zeby panowala teraz moda tylko na czerń ;)

Gość mikimikimikimala
do czarnego kapelusza tak naprawdę nie musisz mieć ani płaszcza spodnie wąskie rurki z dżinsu, dłuższy sweter (prosty krój, jeden kolor), szalik np. w kratke, plus kapelusz- super to wygląda (buty najlepiej takie zamszowe, damskie mokasyny czy coś, żadne kozaczki itd) kapelusz możesz włożyć też do sztruksowego płaszczyku w ciemnym kolorze, do dżinsowej kurtki nałożonej na gruby sweter ważne aby kolorystycznie pasowało czarny płaszcz i czarny kapelusz wygląda kiepsko, chyba że chcesz przypominac detektywa

Gość DK88fgg
dziek ikochane

Gość mikimikimikimala
ja mam plan kupić sobie kapelusz ale brązowy będzie fajnie wyglądał z dżinsowymi spodniami i swetrami brązowymi, zielonymi, bordowymi

Gość gość
Do dresu z 3 paskami na nogawkach.

Gość gość
Co za durne pytania :D

Gość gość
czarny można do wszystkiego, bo to uniwersalny kolor :) ja wole słomkowe z betterlook.pl bo czerń mnie przytłacza (jestem porcelanowo białą blondynką)