Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona94

CZY TO MOGŁO BYĆ OBJAWIENIE?

Polecane posty

Gość ona94

Z góry zaznaczam, ze sobie nie zartuje, to mi sie naprawde snilo i bylo bardzo realne. Jakiś rok temu mialam dziwny sen. najpierw snila mi sie babcia bardzo brzydka, czarnoskóra z czarnym psem na smyczy, ten pies gryzł mnie po stopach i babcia krzyczala: wiem ze to lubisz! I tak chodzila za mna z tym psem po zatloczonym miescie. miala na głowie rogi. Natomiast gdy doszlam do spokojnego miejsca, na jakąś wieś na polnej drodze ujrzalam mężczyznę i kobietę. Wszystko było bardzo realistyczne, jakbym byla wyrwana z kontekstu ze śnię. Podeszłam bliżej i okazalo sie ze to Jezus z jakąś świętą babką. A jeszcze dalej byl jakis gosciu (tez od Jezusa) i kopal grób. W tamtym okresie mialam dziwna faze na sluchanie metalu i wgl, nie wiedzialam czy wierzyc w tego Boga czy nie, bo z jednej strony wiedzialam ze On jest, a z drugiej strony coś mówiło mi ze to wymysł ludzki. Więc wracając do snu podeszłam do Jezusa i poczułam coś niewiarygodnie silnego, po prostu to bylo cos takiego ze jak wspominam to chce mi się płakać. Jezus mnie przytulił i poczułam się bezpieczna ta bardzo jak nigdy nie bylam. i w tym momencie powiedział : możesz mi zaufać, zobaczysz ze wtedy bedzie dobrze. No normalnie nie potrafie tego opisac ale to jak poczulam tą prawdę było niewiarygodne....czy to moglo byc objawienie?

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Może to było objawienie ale trzebaby sie zapytać się Ciebie - co Ty robiłeś przed tym objawieniem. Na chwilę - powiedzmy dzień, kilka godzin. Piłeś cos? Paliłeś coś? Z kim się zadawałeś. Przynajmniej tyle.

Gość ona94
nie, raczej nie. bo gdybym pila/palila lub mialabym stycznosc z czyms co wskazywałoby na to ze jest to wytwor mojej wyobrazni, nie zastanawialabym sie czy to objawienie.

To mogło być objaiwenie. Miałeś coś z tym zrobić. Mnie też się śnił Bóg. Inaczej i konkretnie o coś mu chodziło. Żebym stała o USA na przykład a nie o głupią Europę. Tak mi się śniło i tyle zrozumiałam. Nie wiem czy DOBRZE zrozumiałam, ale tak mi się śniło i już. Choć w sumie - pół na pół mi się śniło w ostatniej firmie mojej bo to jest ważne - 3 sny tam miałam dlatego mogę być. 1. o Polsce żeby uważać 2. o USA W POLSCE 3. o Bogu - no to w sumie ... ale Bóg był z Holandii. JAKBY - choć też o Polsce. I tyle.

No to nie jest objaiwenie. To jest SEN po prostu i wiesz - sny się tłumaczy. Skoro na początku widziałaś Zło, które zamieniło się w Dobro to znaczy , ze np. muzyka, której słuchałaś nie musi być zła sama w sobie - może sie zamienić w Dobro jeśli się nią zainteresujesz bardziej. Ale ogólnie jest to Zło i tyle. I w końcu widziałaś tego Pana Jezusa i powiedział Ci zaufaj mi czyli powinnaś tego się trzymać i tyle. I sobie lecieć dalej snami i tyle. No czego się tu trzymać? Widziałaś Go, tak Ci powiedział no to tego się trzymaj i tyle. Tak uważam. A na pewno nie zapomnij tego snu bo sny są bardzo ważne i jak zapomnisz sen to w sumie dzieją się w życiu dziwne rzeczy np. uważam, że jak zapomnisz ten sen to coś w życiu osiągniesz, może i w tej muzie, ale w tego Pana Jezusa będziesz wierzyć, wszystko Ci sie rozleci i skończy się tragicznie. I wtedy umrzesz - i pierwsze co Ci powie Bóg to 'zobacz co Ty zrobiłaś" taki sen , ty zapomniałaś co Ci się śniło, przez to takie życie miałaś. Albo może być coś takiego, że np. jakaś śmierć kliniczna - takie coś - od tego się zaczyna coś nowego. Jesli się człowiekowi śni coś takiego co nie wiem - w jakiś sposób wpływa na niego DECYDUJĄCO to uważam należy się tego trzymać I MODLIĆ - w dzień się zacznij modlić i wtedy nie musisz sie trzymać, a tak? Ale warto sobie zapamiętywać , zapisywać sny bo może niektórzy ludzie mają w nich jakąś logikę. Ja np. lecę całe życie w sumie snami i takimi dziwnymi rzeczami. Choć staram się być użyteczna dla społeczeństwa ale np. ja mam rodowód. I widać, że rodowody są od Boga Ojca i sny są ponad rodowodami i ja tak jestem ratowana i tyle. Niby powinno chyba nie być tak, ale rodowód uważam za włosy, że nie ruda i tak podchodzę do tego rodowodu i lecę snami tym bardziej że jakiś taki dziwaczny, nic nie pasuje. Bo wszyscy krytyka mnie, że rodowód a np. do kościoła chodzę. Za co? Za włosy. Znaczy W POLSCE za swoje wybory tu, życie to mam od siebie rodowód - ale od małego za włosy, ze nie ruda i tyle. To wszystko jak dla mnie i tyle.

zadne objawienie. ten sen po prostu odzwierciedlal twoje rozterki, jakie w tamtym okresie mialas. "W tamtym okresie mialam dziwna faze na sluchanie metalu i wgl, nie wiedzialam czy wierzyc w tego Boga czy nie, bo z jednej strony wiedzialam ze On jest, a z drugiej strony coś mówiło mi ze to wymysł ludzki". i wszystko w temacie ;)

Rodowód powinien być CHYBA ponad snami, ale są gwiazdy. Poza tym rodowód jest NA PAŃSTWO. I tyle. Wtedy chyba sny się nie liczą tylko wtedy. No ale ja nie mam rodowodu na państwo. Tak powinnam mieć, ale nie mam. A poza tym są GWAIZDY - gwiazdy wszystko zaburzają i tyle. I chyba dlatego są sny ważniejsze niż rodowody. Jeszcze to muszę obmyślić choć i tak najważniejsze jest imię i tyle. Jeszcze to poskładam sobie wszystko bo też tego nie mam przemyślanego do końca. Zależy jakie sny - od wiary to zależy i tyle. Taki sen to ponad każdym rodowodem. A ja wiecie w życiu postawiłam na sen i tak sie wyciągnęłam z ostatnich kłopotów, ale wiecie - ja się nie dam bo ja sie załamalam w 4 klasie liceum bo widać. Nie powinnam mieć matury. No ale to jest Polska i tu jest inna historia i tak dalej i wiecie zaraz pózniej po maturze miałam sen, wiary już prawie w ogóle. Ale zobaczcie z tego snu mam coś takiego, że już mi nikt nie umiał dać rady. To był sen o końcu świata. I to był koniec szkoły średniej bo wiecie wszyscy się do mnie przyczepili a co ja bym zrobiła bez tego snu - nie przetrwałabym i jeszcze 1 mialam sen. Tak sie zaburzyłam rodowodem I JEDZENIEM - to już była jedna choroba psychiczna i tyle. No ale dzięki 2 snom nie zwariowałam i nawet studia skończyłam. A nie powinnam. No ale co - ja nie chcialam iść do liceum i tyle. I co? Nie mam rzymskiego rodowodu za to, że się nie dałam? I wiecie wiem , że się śniła jedna osoba komuś wtedy w tym czasie, że chyba się kropnę z takiego cierpienia nieokreślonego i sobie może odebrać ten rodowód ta osoba. I wiecie - tak zrywa z Polską i jest Niemką i tyle. I może ten rodowód oddać matce i tak Niemcy mają Rzym wiecie. Z takiego czegoś tylko, żeby nic nie poddpadało. Oczywiście to są bardzo skomplikowane rzeczy - ja miałam wiedzieć, że jestem adoptowana, ale normalnie jak ja przeżyłam tę 4 klasę w średniej to nie wiem. Przez to też jestem filologiem wiecie, a historii uczyli źle i dostałam do głowy. Historia literka r, tu wiecie ta cała wielka historia i zostawał mi szpital psychiatryczny. On i tak mi zostawał od końca podstawówki jak nie poszłam do szkoły ogrodniczej, ale moja matka też mną pieprznęła bo 2 matmy miała na maturze, a rośliny i zwierzęta? I pasowała jej kwiaciarnia wiecie, ale co ona miała robić w tej kwiaciari? W biurze siedzieć w papierach i palić. W ogóle nie ten rodzaj szkoły i tyle. Dlatego też mną pieprznęła. I filologia i by maturę w Niemczech zdawała, ale biola, matmy nie dała i tyle. No i dobrze zrobiła. Była to prawdziwa patriotka i tyle. I wiecie to wszystko by uszło i to liceum i wszystko, ale ta książka na studiach po 1 roku - koniec, nie rozmawiam i tyle. I wiecie za co jest Bachleda Alicja. CHYBA ZA TO. Jak mi śmiały zniszczyć tę książkę. Ale wiecie - nawet jakbym ją odzyskała to jestem na studiach w latach 2 rok - 5 rok, a pierwszy rok? Wiecie ja o tej ksiażce nie wiedziałam. Bo bym się nie dałam. I tylko tego mialam pilnować i widzicie - ja chciałam zoologiem być - idealnie pasowało. No ale jak tu być tym zoologiem? Nie umiałam. I tyle.

Gość vdfvdfv
usmialam sie przednio. wiesz ile razy ja mialam takie sny??? to zadne objawienie, tylko twoja wypobraznia, milego popoludnia zycze:)

Gość pizgam z zimna
"usmialam sie przednio" to się śmiej dalej kurwa. Co za ludzie:O

Gość a może najgorszym wariantem
to juz było, jak będziesz tak dalej, to dostaniesz kopa w dupsko od św Faustyny. Zalecenie daj wreszcie chłopakowi piczki , to ci przejdzie.

Gość kurna chataaaaaaaaaaa
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :P :P :P: :P : P : : P

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ;; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; 💤 💤 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; :P :o

💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku💤💤💤 tą propagandą PO i odwracaniem uwagi obywateli od prawdziwiych problemów przez takich jak oni, np autor wątku

ucięło mi na końcu miało być: takich jak, np. autor wątku!!!!!!

jednego już opętało....

a może najgorszym wariantem jednego już opętało.... Ciebie? To nie przyznawaj się do tego publicznie :p JA tam się nie boję. U mnie wszystko OK. :p

ja nie robię spamu a ty tak i z tego masz wszy jak ruskie człgi na płucach, gamoniu.

Gość hehhhhhhhjjj
wolę robić spam niż być tak wulgarna i obrzydliwa jak ty :p

Gość hehhhhhhhjjj
a wszy nie mam nie sądź innych po sobie

i to się zgadza, bo ruskie wszy to są takie symboliczne, wynalazek bolszewików,