Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

detralexiarka

jakii szczepionkami szczepicie dzieci?

Polecane posty

tymi refundowanymi czy platnymi. moja córeczka ma teraz 3 tyg. polozna mówila ze 6 tyg po szczepieniach w szpitalu tzreba szczepic na tezec blonice i krzytusiec i zółtaczke

Gość mam ten sam dylemat
sama nie wiem co wybrać

Gość ha ha ale jaja
ja takze platnymi. 130zl to nie majatek a oszczedzam cierpienia. moj syn jest juz po drugim szczepieniu i uklucia nawet nie poczul:P byl bardziej zainteresowany pajacykiem wiszacym na scianie, niz tym, ze ktos mu w nozke igle wbija

Gość mamama27
my szczepimy 5 w 1

6w1.cena 170zl za jedno szczepienie.(szczepionka heksa).starsza corka byla szczepiona 5w1(wwtedy placilam 130zl chyba).

Gość ///////////////////
Ja szczepiłam córkę refundowanymi. Mała dobrze przechodziła szczepienia.Wiadomo że trochę popłakała ale po chwili było już ok. Z dodatkowych szczepień wykupiliśmy na pneumokoki. Tydzień temu miała podaną pierwszą dawkę i narazie jest dobrze- koszt jednej szczepionki 260 zl ,Córka ma 7 miesięcy

Ja szczepiłam refundowanymi, tak zaleciła mi pediatra. Dodatkowo dokupiłam rotawirusy i pneumokoki. A po roku chyba jeszcze kupie meningokoki.

ja tez płatnymi, nie bylo zadnych odczynow goraczek ani zadnych innych skutków ubocznych, jedno klucie i a tak serce sie kraja jak płacze . nie wyobrazm sobie jakby mi synek plakal po kilku ukluciac

Gość a czy mozna zrobić tak???
mojego synka szczepiliśmy 5w1 bo mniej kłóc, teraz skonczył 13 msc i mam pytanie czy kolejną szczepionke mogę mu dać ta refundowana? a nie płatna?