Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszyszjka

czy mam racje

Polecane posty

Gość myszyszjka

jadę nie długo odwiedzić rodziców i przy okazji chciałam jechać na cmentarz do dziadków ( rodziców mojej mamy ) którzy byli cudowni ale jest i na drugim cmentarzu dziadek ( ojca ojciec ) który nie widział mnie ponad 4 lata i nigdy nie interesował sie nami nie chce tam jechać a matka z ojcem dziś FOCH !!!! obrażeni że skoro nie chce jechać na cmentarz dla taty to mam wcale nie jechać ale czemu mam robić komuś na siłe przyjemność skoro dziadek nie znał i nie odwiedzał nas a jego syn drugi wyrzucił kiedyś z podwórka ? mam robić jak to moja mama mówi bo tak wypada a w cholere mam wypada !!

boze,kobieto odpusc..to zmarly dziadek, bedziesz rodzinna awanture wszczynac z powodu zmarłego? nawet przy takiej okazji trzeba jazgotac i postawic na swoim...???

Gość gggggggggggggggggggggggggggggd
Odpuśc. Dziadek juz lezy w grobie. Znicz postawisz, pomodlisz sie o spokój jego duszy i pójdziesz.

Gość pamsa
Nie wstyd Ci tak w sobie trzymać nienawiść do osoby zmarłej ? bez przesady.

Gość gruba przesadaaaaaaaa
Boże :O Ale jesteś durna. Jakbys nie mogła jechać, postawić znicz na grobie i wtedy do dziadków jechać. Nie no lepiej awanturę rodzinną wywołać bo panienka się obraziła na dziadka leżącego już pod ziemią :O

Gość pewnie pieniążków
Pewnie pieniążków nie dawał, zły dziadek, to teraz nawet na znicz raz w roku nie zasługuje... Ech. Co za czasy. i takie kłótliwe babska z magla bez szacunku dla rodziny będą kolejne pokolenia płodzić i rodzić, bo o wychowaniu nie ma tu mowy...

Gość myszyszjka
ale tu chodzi o to że mam robić to na siłe nie chce jechac bo nie nie szanował a ja mam jechać zapalac znicz ? po co stwarzać pozory nawet jak zmarły

Gość myszyszjka
nie chodzi o kase włąsnie tylko że nie znał nie chciał odwiedzać nigdy nie zadzwonił nic nigdy dla nas nie zrobił

Gość asdfgsdfghsadfghsdfghj
bardzo dobrez i zdrowo myslisz tylko ci powiem i powinnas postawic na swoim -i zawsez sie w zyciu kieruj tym co czujesz

Gość myszyszjka
a czemu mam mu oddasć szacunek skoro on mnie nie szanował ? to było ok a jak na cmentarz to mam z podkulonym ogonem bo wypada ale gdzie to napisane że wypada

Gość myszyszjka
potrawił z babką jechać do wszytkich swoich znajomych a nas nie odwiedził mimo że blok dalej był i to było ok? a ja mam robić cos na siłę bo przykro tacie trudno mnie też przykro było jako dziecko

powiem ci,ze az mi sie wierzyc nie chce zew mozna byc tak zawzietym.... jest takie powiedzenie "o zmarłych mow dobrze albo wcale" wyciagnij wnioski i przestan sie osmieszac, bo wychodzisz na zawziete, rozkapryszone dziewuszysko co łaske robi ze dziadkowi swieczke na cmentarzu zaswieci:O ludzie czasami na cmentarzu obcym ludziom znicz zapalaja....:O

nie sluchaj pasztetow z forum wiekszosc z nich jest w zlych zwoazkach albo maz wsadza w sekretarke wiec one wytrenowane na 'tak'

Gość myszyszjka
widzisz ja nie mówie wcale ale moi rodzice dzis naskoczyli że skoro nie chce jechac na cmentarz do dziadka to moge do nich wcale nie jechać :O a ja nie chce bo po co mam sie wkurwiać

Gość myszyszjka
no i niech zapalają każdy robi jak chce ja nie czuje potrzeb zapalać na sile znicz i sie modlić nad osobą która mnie nie znała i nie chciała poznać

Gość jadybsza
Rany julek, dziewucho! Zapal ten znicz na tym grobie, nie dla dziadka bo on nie zyje i nic juz go to nie obchodzi. Zrob to dla rodzicow jak cie prosza. Oni tez ci jakies krzywdy wyrzadzili i nie mozesz na male ustepstwo dla nich pojsc? :O

Gość myszyszjka
włąsnie takie gadanie bo ludzie zapalają bo wypada lub trzeba a gdzie swoja godnosc ??

Gość myszyszjka
ale czemu mam robić coś dla nich nie mam prawa robić dla siebie ? MAM bo robie komuś przyjemność kosztem swoim to chore

jak nie zyje i nic go juz to nie obchodzi to po co zapalac? a jak zyje i go obchodzi to tez po co jak ona nie chce? zastanow sie co piszesz kobieto

Gość myszyszjka
wiesz ja jadąc na cmentarz pale znicz dla tego zmarłego a nie dla żywego by mu zrobić miło :O odwiedzam zmarłego i jemu oddaje szacunek

Gość myszyszjka
no dokłądnie za życia mnie nie znał nie utrzymywał kontaków mimo iż ja wielokrotnie sie narzucałam zawsze zbywali a ja teraz z pokorom mam isc bo ojciec chce a gdzie mój honor

Gość jadybsza
asdfgsdfghsa.... dla rodzicow tez nie moze malego gestu wykonac? Nie dla dziadka, kazdemu zmarlemu nie sa potrzebne te znicze. Robimy to dla siebie, nie dla nich. W tym wypadku autorka zrobilaby przyjemnosc rodzicom. Ale jest tak egoistyczna, zapatrzona w siebie i nadeta, ze tylko "ja, ja" sie liczy.

Gość myszyszjka
no najlepiej robić wszyko dla innych nie mieć za grosz swojego zdania :O

Gość guzik z pęteleczką
ile ty masz lat? bo z tego co piszesz wynika ze gora 15:O

Gość jadybsza
Eee tam....mylisz dwa pojecia "wlasne zdanie" i "umiejetnosc zycia w rodzinie". Zdanie mozesz miec a rodzicom zrobic przyjemnosc. Zreszta rob co chcesz, twoi rodzice, twoje ewentualne spory w rodzinie. Mnie to w koncu zwisa ;-)

Gość myyyyzjkakaka
ale ona nie mam ochoty nikomu robić przyjemności bo po prostu nie chce sie zmuszać do gestów których nie czuje i ja ją rozumie zrobić przyjemność kuźwa na siłę wy tak lubicie sie muszac i robić niby szczęśliwa szanująca sie rodzinkę OBŁUDA

Gość guzik z pęteleczką
a ty piszesz sama do siebie?? to nicka zapomnialas zmienic tępa gowniaro:D:D:D:D:D:D:D